handlat....

Ny laddare till telefonskrället inhandlat. Telefonen glad, plånboken mindre glad. Men det är ju (tyvärr) ett måste att ha en fungerande telefon om nått skulle hända. Och ännu viktigare att ha en telefon med ström i .. ;-)

Laddaren inhandlad på IcaMAXI förövrigt. Jag tycker det är himla bekvämt att dem har ALLT man behöver, verkligen. När vi kom hit för 3,5 år sen, och först klev in där tyckte vi att det var så Stoooort och kände oss helt lost. Inte riktigt samma idag :-P Till och med Enya vet ju var de flesta varor ligger, där hon springer omkring med sin mini-kundvagn och hjälper mig.

Förra veckan hade de aktiviteter för barnen (som de har med jämna mellanrum), med hoppborg utanför, tävlingar och annat. Inne på Ica mötte vi Pippi Långstrump som kom med en kundvagn. Ett litet troll var mycket fascinerad! Med hem fick alla barn en "gympapåse" med juice och såpbubblor. Fint! Idag när vi handlat klart blev jag dock ännu gladare, då vi av nån anledning fick med en "goodie-bag" hem med olika "smakprov" av både det ena och det andra, allt från godis, o schampoo till barnen, till kräftost på tub, flingor, ballong och drickyoghurt (med mera). Tacksamt!
Mamma/mormor
2015-09-06 @ 18:51:29

Enya hon vet mycket hon - t.om vad som fattas hemma utan inköpslapp 😊
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0