Grönt o fint

Tänk att vi strax kliver in i juni! Poff så var allt grönt o fint. Värmen har inte hittat hit än riktigt (om man jämför med samma tid för ett o två år sen) om inte solen är framme
i måndags hade trollet haft "ont i pannan" På dagis, o när vi kollade på eftermiddagen hade hon ju mkt riktigt feber huxflux från ingenstans. Borta igen på tisdagmorgon..men hon var ändå hemma tisdag o onsdag. 

Den minsta i familjen verkar för tillfället tycka att det roligaste som finns är att 1. Klättra upp i trappen (kliver dock imponerande nog ner igen när man säger åt honom) 2. Tjuva skor o stövlar/jackor o allt han kan nå i hallen och skrattande dra in i vardagsrummet 3. Gömma sig bakom gardinen (o rycka i denna o skratta) 4. Busa o skratta med storasystern, samt 5. Blåsa genom en ihålig legobit så att det "visslar" (jättekul..)
Ajabaja.. 

Häromdagen ställde han sig i badet också (utan stöd) o satte sig efter en stund utan att just verkat reflektera över att han just stod upp utan att hålla i sig i nått.. ;-) idag blir solstrålen 10månader!

Och nått annat som är på förstaplats av roligt-att-göra är ju att cykla för det lite större trollet. Riktigt duktig på att bromsa/svänga/åka själv nu. Duktiga lilla barn

Strax fredag igen. Vi funderar på en liten utflykt till sälsten. På lördag väntar sen marknad - o på kvällen sen TÅG TILL STOCKHOLM :-)
Mormor
2015-05-29 @ 06:18:40

Åh mormors hjärta smälter då det kom ett brev från Enya inför morsdag ❤

Svar: Ja, fast det hade du ju blivit förvarnad om redan .. ;)
nina

Oslofru
2015-05-30 @ 14:35:22
URL: http://www.oslofru.com

Å så fina sommarbilder :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0