Familjetid

Oj vad vi njutit av att vara en familj tillsammans senaste veckan. Man får verkligen perspektiv på saker o ting när man är ifrån varandra, och vardagen under en period blir väldigt märklig.. 
Och när man blir tillbaka till arbetslivets ovisshet och pendlar mellan några olika alternativa lösningar under ett par dagar stressar man förstås lätt upp sig..men när man istället blundar o tänker att det såklart kommer att lösa sig på ett eller annat sätt, så gör det också det. Jag är himla tacksam för detta, att få små hintar från livet och se att man kan lita på dem. Nu vänder vi sida för ett nytt kapitel i vår vardag igen, förhoppningsvis lite trevligare än det förra! Känns fint! 
Under gångna veckan har vi även varit på utvecklingssamtal för vår stora ljuvliga unge, varit några minuter på majbrasa några hundra meter bort - och i fredags fick jag även åka till birsta heeelt för mig själv (utan tid att passa), inte ens en barnvagn till sällskap. Strosa runt, o avsluta med en sen lunch med therese som jag inte sett på ett år. Så välbehövligt! Man behöver få vara nån annan än bara "mamman" 24/7. Nöjd och belåten!
 
Praktiskt att bara ha 5min promenad hem när ett troll blev trött o ville sova. 
Mamma
2015-05-06 @ 20:33:20

En dag för dig själv hade du verkligen förtjänat ❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0