Grönt o fint

Tänk att vi strax kliver in i juni! Poff så var allt grönt o fint. Värmen har inte hittat hit än riktigt (om man jämför med samma tid för ett o två år sen) om inte solen är framme
i måndags hade trollet haft "ont i pannan" På dagis, o när vi kollade på eftermiddagen hade hon ju mkt riktigt feber huxflux från ingenstans. Borta igen på tisdagmorgon..men hon var ändå hemma tisdag o onsdag. 

Den minsta i familjen verkar för tillfället tycka att det roligaste som finns är att 1. Klättra upp i trappen (kliver dock imponerande nog ner igen när man säger åt honom) 2. Tjuva skor o stövlar/jackor o allt han kan nå i hallen och skrattande dra in i vardagsrummet 3. Gömma sig bakom gardinen (o rycka i denna o skratta) 4. Busa o skratta med storasystern, samt 5. Blåsa genom en ihålig legobit så att det "visslar" (jättekul..)
Ajabaja.. 

Häromdagen ställde han sig i badet också (utan stöd) o satte sig efter en stund utan att just verkat reflektera över att han just stod upp utan att hålla i sig i nått.. ;-) idag blir solstrålen 10månader!

Och nått annat som är på förstaplats av roligt-att-göra är ju att cykla för det lite större trollet. Riktigt duktig på att bromsa/svänga/åka själv nu. Duktiga lilla barn

Strax fredag igen. Vi funderar på en liten utflykt till sälsten. På lördag väntar sen marknad - o på kvällen sen TÅG TILL STOCKHOLM :-)

Vaken-nätter..ett minne blott!

I början av veckan var vi uppe större delen av natten, två nätter i rad... Ett litet troll vaknade till ett par gånger, o det tog ca 2-3h för henne att somna om. Oklart om det berodde på en ond hals eller vad det nu handlade om. Snabbt slungades man dock tillbaka ett år i tiden..när det var vardag att vara uppe flera timmar så gott som VARJE natt i veckan. Hujedamej, himla tacksam att hon (normalt sett.. bortsett från nu i veckan) numera SOVER om nätterna! (Inatt sov vi dock hela natten igen, himla skönt! Ordningen återställd!)

Dagarna har annars flytit på som vanligt. I helgen hjälpte maken några andra i föreningen med att fixa till hockeyrinken lite. Och då den finns precis ovanför oss (där lekparken tidigare fanns) gick det prima för barnen att kolla på pappa medan de lekte, spännande!


Och hux flux är biljetter betalda o klara, nästa lördag åker jag några dagar till sthlm för att umgås med min fina Moa. Jag längtar!<3

Gårdagens fredagsmys


Hemmagjord pizza till middag. Frågade enya om hon ville smaka "nej, jag vill ha mat". (Så hon åt älgfärsbiffar från dagen innan istället. Klokt troll)
Sen lite fruktsallad o glass till kvällen när trollen slocknat. Just nu ser vi en serie utspelad i 1700-talets Scottland, vid namn "outlander". Himla bra!

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0