Öroninflammation det va..

Vaken sen kl 05, och så gott som hela förmiddagen på vårdcentralen. Ja, själva kollen tog väl ca 10min(?) men eftersom att man ALDRIG får komma in på bestämd tid på vår vårdcentral så blev det ju lite längre tid då (plus att ta sig dit och hem då förstås). Är ju nog irriterande när det gäller en själv, men ännu mer irriterande när det är barn det gäller, då man oftast har planerat mat o sovning m.m kring tiden man ska passa. Tur han är lättsam, glad och finner sig i det mesta vår lille son. 
Trötter ligger vi och halvsover medan enya kollar på lite alfons (favoriten nu). 

Senaste 1-2 dygnen har lilleman åter blivit sitt glada gamla jag igen, efter nästan en vecka då han varit lite kinkig. Dock såg jag det kom ut vätska ur hans ena öra igår...så vi ville kolla upp det. Troligen har han Tydligen haft en öroninflammation efter förkylningen han hade, och det är trumhinnan som spruckit. Det läker ihop själv nu men eftersom att han är under ett år ger dem ändå penicillin i 5dagar för att undvika ytterligare infektion. 

Ja, jag säger då det. Han är inte den som direkt klagar inte. Att vara lite grinig ibland är ju liksom normalt för bebisar. Och jag kan inte säga att han varit så jättegrinig heller..bara inte konstant glad, som annars ;-)
mormor
2015-03-03 @ 20:24:23
URL: http://ctinasunnegardh.blogg.se/

Men lillgubben var det öronen o inget kan han säga om var som var fel 💕

mormor
2015-03-04 @ 07:57:44

Men va kom den bilden ifrån?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0