En sån da'

En dag likt många andra..

... som började vid 5.20 (Fast vi tilläts faktiskt direkt somna om till ca 6.30, efter att jag förklarat för enya att det ju var "mitt i natten").
... En dag där vi fyllt och tömt både en tvättmaskin, och en diskmaskin. Vikit tvätt och vattnat blommor.
... En dag där vi ångrade att vi inte orkade ta oss på stan igår för att köpa mjölk, och istället tog 9-bussen direkt efter dagislämning för att åtgärda saken (och missade nyhetsmorgon).
... och en dag där vi värmt rester till middag. Korv o makaroner för somliga, och broccolifyllda crepes för somliga.

Men också en födelsedag. 
.. Där vi matchade, jag o sonen.
.. Där jag blev uppvaktad av lilla mamma mitt i dagen, som kom med god smörgåstårta, blommor och present. 
.. Där jag hade två fina personliga brev/paket i posthögen
.. Där jag fick blombud av maken som är 22mil bort.. 
.. Och där jag unnade mig en marabou och en film efter att barnen somnat. 
Tack till alla som grattat o firat mig på min lilla 26-årsdag (och även tidigare) :-)

magsjuka var det ja...

man hade ju nästan börjat tro på att jag skulle slippa undan, när jag på fredagkväll (3 dygn efter enya) fortfarande inte blivit drabbad av magsjukan. men eftersom att jag senaste gången (dec 2013) "insjuknade" 3,5 dygn efter enya så vågade man ju ändå inte riktigt ropa hej. Och mycket riktigt.
På lördagnatt/morgon blev det min tur... Och hujedamej vilken dag som följde därefter. När man helst av allt vill ligga still still still, sova hela dagen (kanske speciellt nu, då detta blev tredje natten med mkt lite sömn), och inte ens titta på något överhuvudtaget - men just ja, jag hade ju visst två små guldklimpar att ta hand om också. Även de minsta gesterna kändes liksom OTROLIGT energikrävande. Hmpf. Ja, det blev en mkt tråkig dag för mina små, men lyckligtvis gick det ändå rätt bra. Tur dem är snälla <3, och en dag som denna tackade jag för att vi har både favoriterna Pippi och Alfons på långfilm :p
Lite tråkigt att det var världens finaste väder utanför fönstret dock, men det kunde inte hjälpas. Efter att ha räknat ner de 14h tills det äntligen var nattning och jag också skulle få sova kände jag mig då iaf som en superwoman. Och på bättringsvägen. Stupade i säng gjorde jag, direkt efter att barnen somnat 19,50ish, för att sen vakna upp.....så gott som HELT återställd på söndagen. Fascinerande. Jag tackar för att jag då aldrig är sjuk länge!
 
På söndagen fick vi tillochmed besök halva dagen av pappa, macke och frida. Och jag blev lite uppvaktad i förskott. Tack för besök, mat och sällskap! Silas var tydligen helt slut efter allt besök och somnade klockan 19 redan (alltså egentligen vid 18 då, vintertid).
 
Idag tillbaka till vardagen efter den väldigt långa helgen. Lillfröken är på dagis, jag hoppas att slask-helsiket ska försvinna (men det verkar ju tyvärr dröja...), och i övrigt tar vi det ganska piano. Vi längtar och längtar efter torsdagen då pappan i familjen äntligen vankas hem efter 11dagar på jobb... Det är verkligen inte optimalt på nått sätt att leva såhär som en småbarnsfamilj. Men snart så.
Tvättmaskinen Imorse, himla spännande :-)

Förkylt och snö..härlig fredag

Det är då besvärligt att vara snorig o förkyld för en lilleman, som sovit extra mkt idag (mestadels i vagnen). Men tack vare detta kunde även mamman lägga sig en stund på förmiddagen för att ta igen två halvoroliga nätter, så det var ju bra. Jag hoppas det ger sig snart! 
Imorse hade det ju huxflux kommit typ en decimeter snö också, så att köra med vagnen (i blötsnö) kändes plötsligt som ett halvt träningspass! Nog för att det brukar komma snö ända in i april, men då vi haft så gott som vår o barmark nästan en månad blev det ändå en överraskning... Men imorrn ryktas det ska bli varmt igen?

Stortroll o lilltroll, en relation som växer varje dag - men redan sedan länge är självklar<3

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0