Mini sjukling

Gårdagens "bebis" (vid bvc-kontroll) var 75cm och 10,9kg. Herrege. Och nu är det snart bara en månad kvar till 1-årsdagen. Verkar inte fått några men efter öroninflammationen heller, turligt nog. Däremot har det ju varit rätt tätt mellan förkylningarna...(förvisso för hela familjen). Det är liksom som att precis när man tror att han är kvitt det så tar det omtag.. Igårkväll var det plötsligt en liten kille som satt o feberfrossade i sin matstol, varm som en liten kamin. Sen feberfri på förmiddagen för att pendla till hög feber på eftermiddagen.. Han är dock oftast glad ändå, och efter en alvedon är det märkligt nog full rulle igen (trots nyss hög feber). Lillgubben<3 hoppas att han blir kvitt det nu, så vi får sova ordentligt. Hade ju planerat att åka iväg i helgen dessutom..

Igår eftermiddag var vi även en liten sväng på sommaravslutningen på dagis. Det bjöds på kaffe kaka o glass efter grillning (vi åt dock hemma innan), o barnen sjöng sånger, o vi föräldrar överlämnade som vanligt liten present till pedagogerna. En av dem ska sluta nu efter sommaren, lite tråkigt då vi och enya trivs bra med henne..men förhoppningsvis blir väl ersättaren också bra :)

Annars försöker vi förövrigt mobil-banta lite här hemma, och "parkera" telefonerna På ett specifikt ställe när det inte är samtals-tid då (vilket inte är speciellt ofta) för att undvika surfandet och "ska-bara-kolla-en-grej" när barnen är vakna. Det kan ju låta som en väldigt enkel o självklar grej, men tyvärr är det ju lätt att bli "beroende" av den fördömda manicken. Hittills (dag3) går det faktiskt över förväntan. O tänk vad mkt mer tid man får om man kan skippa allt slentrian-tittande!! Jag tycker ju då inte att detta varit ett jätteproblem för mig innan, men det går alltid att minska ännu mer, för att vara mer närvarande i vardagen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0