Små små steg

På förmiddan idag var det en liten kille här hemma som släppte taget om bordet han höll i, och tog sina första stapplande små steg. Lilla duktiga älsklingen, jag hinner inte riktigt med. Vart tog min bebis vägen? 

Strålande härlig dag även idag, vädermässigt.Medan lillen sov i vagnen mitt i dagen, o maken var o tränade hann jag med både lite bokläsning + lunch i solen, en powernap, o sen en lång promenad ;-) underbart säger jag. Och på kvällskvisten fick jag ta en barfota promenad i skogen ihop med kameran o fågelkvitter. Ljuvligt!

Enda minuset med dagen är väl att värmen gör övervåningen till en bastu där små troll har lite svårt att sova.. Får börja kika på en bättre fläkt (samt en ny pool utomhus då den vi hade har kasserats) tror jag, om det ska fortsätta vara sånt här väder.

Sommar äntligen

Verkligen strålande dagar de senaste! Bara en dag tidigare (för nån vecka sen) som jag kännt av sommarvädret här i härnösand. Så, när lilleman sov häromdagen fick jag sitta ute o påbörja en ny bok i solen. Länge. Ovärdelig energipåfyllare. Var väldigt sugen på att lägga mig i gräset på lilla tomtplätten, men avstod då man ju alltid har grannar bara en armlängd bort (inte för att det egentligen borde spela nån roll..men jag föredrar ändå att ha det lite mer "ostört"). Det är väl ett av minustecknen med att bo som vi gör!! Men det är ju hundrafemtio gånger bättre än att bo i lägenhet förstås så allt är ju relativt. Att vi har promenadvägar nära skog och äng bara en minut bort är ju väldigt värdefullt, trots asfalten. 

Idag hade henrik lite att fixa med jaktlaget, och imorgon jobbar han. Således tänkte jag ta med trollen på technichus en stund idag. Planerade efter 11-bussen gjorde vi, och gick till busskuren för att invänta den spännande bussen. Även en grannfamilj med 5barn ställde sig att vänta. När bussen var 6-7min "sen" började vi kolla upp det hela, för att såklart upptäcka att det inte går nån buss ALLS på lördagar sommartid. Totalt värdelöst. Men det är ju norrland ;-) snopna fick vi komma på något annat. Men det blev en mysig dag iallafall med lekparksbus, promenad med plockande av blommor osv. Och vi fick sparat technichus till nån rastlös dag senare istället. Trollet har ju bara en vecka på dagis kvar innan det blir sommarlov nu. 

midsommarhelg

Då maken skulle jobba i midsommarhelgen, liftade vi med brodern till Junsele, där det blev att försöka hitta några stackars blommor att binda en midsommarkrans av, men det var verkligen klent i jämförelse med i Härnösand. antagligen den kalla försommaren som gjort ett.
Det blev god grillning både midsommarafton och midsommardagen, mums mums!
 
Även djurparken fick sig ett besök på söndagen/djurparkens dag, (2år sen sist) mysigt!
 
Och det hanns även med att morsa på några gamla bekanta. Samt fira barnens morföräldrar lite smått, då båda snart fyller år. Sen kom en älskling och hämtade upp oss igen. På hemvägen stannade vi till på Birgittas ateljé i Långsele för en familjefotografering också, som jag tror blev väldigt bra.
 
Och som vanligt var det väldigt skönt att komma hem sen igen ;-)
 
Tack för en mysig helg.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0