En vecka går fort!

I onsdags fick vi snabb-besök av både mamma, Per. Pappa, macke, farbror håkan o hans ellen i omgångar. Trevligt! Frysen råkade visst bli påfylld med lite nötkött o fläsk också. Tacksamt! Utöver det trevliga började även bilen att jävlas.. Verkligen hata Bilar.. Men de är ju bra att ha ibland också. Till exempel när man ska åka till norge (om 11dagar) o tillbaka ;-) Jaja.
 
I tisdags sprack första lilla tanden igenom hos minitrollet. Vår stora kille, som strax har sin första födelsedag att fira! Stora idolen är helt klart storasyster (trots tjyvnyp) ;-) Det är fint att dem redan har en väldigt värdefull relation. 
 
I torsdags blev det någorlunda värme igen, så lilltrollet kunde inviga poolen som rasmus hade med sig till oss. Det var fnittrigt för att det var lite kallt i vattnet, men kul. I och ur, i och ur, i och ur... igår joinade även en grannflicka som senaste veckan spontant blivit en ny kompis. Kul! 
 
Nu på morgonen rullade Rasmus hem efter närapå en vecka. Vi tackar och bockar. Vi avslutade igår med grillad lax, grillad potatis o räksås ihop med lite tomat o fetaost. Mummms! Och Henrik och Enya gick ut nu samtidigt för att fortsätta meka med bilen. 7,15 en lördagmorgon. Lugnt stök inne för mig och Silas under tiden då ;-)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0