denna dagen ett liv

... När tystnaden lagt sig över huset, efter närmare 14h hålligång....och man får en stund för sig själv, Det är en ljuvlig liten stund! ;-)
 

Idag gillar jag lite extra att vissa saker börjar lösa sig, vilket blir underlättande för vår vardag. En detalj av helheten är ju att jag ringde en av mina tidigare arbetsplatser och det där lät som att jag till 99% säkerhet har jobb igen i september. Härligt.
 
Idag förundras jag också, över att bvc "endast har öppet på torsdagar" under sommaren. Ah, är det därför jag inte fått något svar de senaste två veckorna jag ringt... (lyckades väl hoppa över torsdagen!) Så det är på torsdagar man ska passa på att bli sjuk då alltså? Inget akut förvisso, men då Lilleman skulle behöva få utskrivet nya salvor till sin kliande lilla kropp (då dem vi har idag är så gott som slut) skulle det ju va tacksamt att få tag på en läkare. När jag tillslut fick tag på nån växeltelefonist som skulle vidarebefordra mitt "önskemål" till läkare, o jag undrade hur snart detta kunde bli utskrivet, och om jag isåfall kunde få nått slags meddelande när jag kan hämta ut ett, fick jag till svar "ja.. det vet jag inte.. du får väl gå in på apoteket o kolla. har det inte dykt upp om ett par dagar får du väl ringa igen då..." Ja just det ja. Får väl se om vi lyckas få köpa nått innan helgen då, eller ej..
 
Idag tycker jag även att maken kommer att vara extremt välförtjänt en veckas ledigt på måndag, efter 77h jobb stundande vecka! Då åker vi mot Dalarna/Norge - 1,5 år sen sist.
 
Och Idag gör jag och min dotter stora tummen NER för att dem (kommunen?) TVUNGET måste klippa ner vår vackra blomstrande äng där vi promenerar varje dag. Jag fick en chock när jag märkte det förra året. I år hade jag gått och hoppas på att de skulle låta bli .. men ack nej så fel jag hade. Ungefär som att nån slagit krokben för mig och jag landat rätt ner i asfalten - så "platt" känns plötsligt landskapsvyn för min högkänsliga själ - när vi MITT I JULI blir berövad sinnesintryck för både hörseln, synen, känseln och luktsinnet, när denna monstertraktor kapar bort sommaren till nått kalt och fult. Varför undrar jag, kan man inte spara detta till sommarens slut om man nu tvunget måste göra´t?
Ej redigerat! 

Utöver detta är jag glad över att (antagligen) få skymta min fina Moa en sväng till helgen, och även få fira att min älskade son strax funnits hos oss i ett helt år!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0