Semester!

Halva semesterveckan gjord då. (Eller rättare sagt hälften av tiden vi från början trodde att vi skulle va borta..återstår att se hur länge det blir nu när bilen lägligt ska krångla..Såååklart...)

Mysiga dygn i dalarna, trots regn. Att det skiljer 80 år mellan ett litet troll och hennes gammelfarmor är ju inget man riktigt märker, då båda trivs så i varandras sällskap. Hittade ett gammalt fiskdamm-spel i hennes gömmor som blev väldigt populärt.

Och silas fick ett par rediga tretorns-stövlar i present. Perfekt, då det var det som saknades. 

Och här i norge har solen skinit större delen av dagen, o således har vi varit ute ända fram till läggdags. Tacksamt! Utöver lite bullbak osv inomhus på förmiddan - förberedelser inför lördagens 60-årskalas. Ett litet troll var väldigt duktig att hjälpa farmor sin. 

Morgondagen får vi se vad den har att erbjuda. Möjligen en tripp ner på samhället för o shoppa lite blöjor - då de här (iaf sist) var halva priset mot i sverige. Lågpristörstande småbarnsförälder som man är ;-)

Ingen bebis längre!!

Ja tänk va, nu är vår lilla älskling ett år gammal. Ingen bebis längre! Dagisstart om en månad! Men hujedamej, de vill jag inte tänka på.. 

Igår hade vi lite tårtkalas med mormor, morfar, morbror Macke, och Per som gäster. Och det var då fullt tillräckligt! Hela familjen var slut på kvällen! ;) men det var en fin dag, och vi tackar er för att ni kom! 


Idag, födelsedagen har vi mest suttit i bilen. Ja, en 6,5h ungefär! (Dock Inräknat matstopp och kisspauser). Gick väldigt bra ändå tycker jag. Och vi ser fram emot att få en semestervecka tillsammans. Nu är vi hos gammelfarmorn i Malung, för att åka vidare till farmorn i Norge på onsdag. Mkt spännande - både för en ettåring, och för en som är nästan fyra... 

Grattis älskade solstråle, stora grabben!

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0