Tisdag i småbarnsvardagen..

Tiden springer iväg, och dagarna ramas in av rutiner, lek och gos och vad man hinner däremellan. 

Idag tog sig lilleman en rejäl tupplur på väg hem från dagislämningen o sov över 1,5h! så jag har hunnit med en hel massa (vilket jag förvisso nog skulle hinna med nästan lika bra om han varit vaken) inkluderat varit upp på vinden en sväng o röjt - några saker skulle upp, andra skulle ner... Sen också dammat av den ej så väldigt använda zumba-boxen och kört ett pass, för att få lite variation i hemmaträningen. Lite svårt i början, men himla kul - svettigt! 

Vidare suckar jag över punka på barnvagnen..jag lyckas int så bra med att reparera skadan! Men men. Senare blir det att byta ut liggdelen till vagnen också, då det börjar bli väldigt trångt för honom däri (särskilt med overall och åkpåse dessutom!). 

Och på vägen till dagis postade vi storasysters nappar till tomten. Dem har förvisso bara används på natten sedan i somras, men då de flesta kompisar slutat, tänkte vi också göra ett försök. Återstår att se hur nattningen går (och hur lång tid det tar!...), då det är en kär snuttis som nu rycks bort... 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0