Den gångna veckan...

Har det redan gått en vecka igen?..Har vi redan nått slutet på en månad igen?? ja tydligen. 

Måndagen bjöd på öppna förskolan till lillfias stora förtjusning - dock var det knappt nå folk där, så vi fick nästan hela kyrkis för oss själva :-)

I tisdags krånglade plötsligt tvättmaskinen efter tvätten och ville varken öppna luckan efter tvätten, eller centrifugera den, så allt var plaskblött (fick öppna luckan "bakvägen" med hjälp av lite verktyg och tömma maskinen på vatten manuellt). Kul jul, en engångsförteelse hoppades vi, men när vi körde nästa tvätt på torsdagen så upprepades samma procedur... Och då det tyvärr inte skulle komma att skilja så mkt i pris på att reparera skiten som att köpa en ny blev det helt sonika en ny... Något irriterande till en början- det va inte riktigt med i planeringen att den skulle paja nu!.. Men men gilla läget som vanligt ;-) positivt iaf att nya maskinen kunde levereras redan i förmiddags - räddning då man ju inte direkt kan va utan tvättmaskin med två småttingar. Vi kör ju 3-5 maskiner i veckan, och tvättkorgen var dessutom full... Nymaskinen var iaf superfin, och spelar tom en melodi när programmet är slut. 
Nya familjemedlemmen

Torsdagen bjöd även på besök av morfar för enya o silas. Uppskattat av både stora o små!

Nu är det fredagsmys med de små, seN blir det en oskriven helg... Lurar eventuellt på technichus imorgon, men då det är sportlov för skolbarn så finns ju risk för hysteriskt mkt folk... Vi klurar vidareNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0