Älskade lilla minitroll

Lilleman fyllde 7 månader igår. Nu är vi närmare 1-årsdagen än vad vi är födelse-dagen. Totalt galet! Läste ett inlägg på underbaraclaras blogg (som har barn i samma åldrar som jag): med första barnet registrerades varenda fas noga, medan andra barnet (nästan) vuxit upp framför näsan på mig medan jag vikt tvätt, läst böcker för storbarnet, lagat mat o bytt blöjor... Kan känna igen mig i det. Men Jag känner förvisso att jag ändå varit bra på att dokumentera och tagit tillvara på tiden - och än har vi ju bebistid kvar <3 men nog går det snabbt!

I veckan kom Silas nya bilstol, då han vuxit ur babyskyddet och det knappt gick att knäppa! Ojoj så stor han blev genast. Tror vi bytte åt enya vid 8,5månad, men lillebror är ju förstås större än vad hon var. När vi skulle veckohandla i torsdags fick han även sitta i kundvagnens barnsits för första gången då alla vagnar med babysitsar var försvunna (eftersom tidigare kunder varit för lata för att ställa tillbaka dem på sina platser.,,,). Dock fick man ju hålla i honom hela vägen då han inte sitter helt "riskfritt" ännu, men himla spännande iallafall tyckte Silas :-) 

Förkylningen blev han kvitt i slutet på förra veckan, men nu är nått annat i obalans istället då han inte alls varit sitt vanliga glada jag i veckan utan mkt ledsen, onöjd och vaknar massa på nätterna.. Om det bara är en utvecklingsfas som går över, eller om det är nått annat som är galet återstår att se... :-/
mormor
2015-02-28 @ 23:25:04

Tror att tänder håller på att komma...

Svar: Tror inte jag...
nina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0