Blåbärsskogen 100m bort..

Ja vad gör man när man plötsligt har flera timmar för sig själv fick jag fundera på igår. Utan nånting inbokat. För första gången på nått år sådär (borträknat min sthlms-weekend i slutet av maj då). Märkligt. Och länge lär det dröja till nästa tillfälle!

Först försökte man ju givet sova lite, för att ta igen lite förlorad sömn, då ett av trollen var vaken nån timma nattetid sådär. Men då vi har byggjobbare/målare utanför huset som bankar o slår (bytt några plankor på fasaden inför målning) o sjunger o låter med maskiner, var det ju efter ett kort försök bara att glömma. Är väl lika bra att vänja sig förvisso. På jobbet blir de ju svårt att plötsligt ta en powernap, då man varit uppe nattetid ;-) håller tummen för att det (som nu) inte blir alltför ofta det händer helt enkelt... 

Tänkte gå en runda till närmsta skogen bakom husen o se om de fanns några stackars blåbär kvar. Sagt o gjort. på knappa halvtimman blev det ändå 1,5liter vilket jag var nöjd med (ja de var ju ändå många år sen jag var ut i blåbärsriset..så om jag legat på hade det säkert blitt det dubbla - för bär fanns det gott om!) 
Fick med 2 sniglar(!) och en helsikes massa spindlar hem också.. 
Mr Creosote
2015-08-29 @ 21:03:43

Bravo! Blåbär är dt nyttigaste som finns!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0