2v till dagisinskolning!

Märkligt hur fort ett helt år kan gå egentligen. Nyss fanns han inte hos oss, vårt lillhjärta. Nu är det två veckor kvar till dagisinskolning! Men - som de flesta småsyskon som kommit att börja senaste tiden är han ju "halvt" inskolad redan, då han är där varje dag o lämnar/hämtar storasyster, iaf lite bekant med både pedagoger o lokaler, och storskrattar så fort vi öppnar dörren dit och ska gå in (medan han blir lite sur när vi ska gå därifrån). Skönt såklart! Även om man bävar lite för att det kan bli långa dagar om vi båda jobbar (trots att jag inte går på heltid). Men vi får väl se hur allt ter sig. 

I söndafs började han plötsligt att gå istället för att krypa. Visst var det 6v sen han tog första stegen, men han har ändå föredragit att krypa och bara gå några få steg åt gången - tills nu då uppenbarligen. Lilla troll. 

Själv försöker jag att ta tillvara på dessa sista 2v så gott det går, men man hinner ju i stort sett bara blinka några gånger så har dem passerat. Idag är vi bortbjudna på middag, och imorgon åker vi till junsele för att komma hem igen på fredag (efter  ett besök hos storasyskonen). 

Ser ändå fram emot att komma in riktiga rutiner igen!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0