11dagar senare

Dagarna springer förbi och det är mycket som tar upp tankeverksamheten just nu. Dagis-inskolning, kommande jobb, blivande vardags-pusslande, o en del annat.. 

Igår var sista dagen som jag lämnade bara ett barn på dagis. På måndag är det lillemans tur. Äntligen - verkar han tycka (som ivrigt springer in så fort vi ska hämta o lämna syrran). Att det kommer bli många långa dagisdagar sen när vi båda ska jobba värker ju dock lite i mammahjärtat..men vi får väl se hur det går

Igår blev även Silas intattuerad bredvid söstra sin på min arm. När man blir rik nån gång är väl tanken att smycka ut det hela med några blommor eller så, så att det inte ser så kalt ut tänker jag. Men det här med att det ska göra så himla ont att tattuera sig? Njae.. Har man fött 2barn är det liksom inte så mkt som ens kommer i närheten av "smärta" :p

Idag har det varit sådär varmt igen (som senaste veckan), trevligt. Dock lite för hett för två små troll och en nytattuerad moder, så det har vädret till trots blivit mest inneaktiviteter. Medan pappan lagat bilen (som oftast denna sommar tyvärr..)

En annan nyhet är ju att vårt hus nu ska bli ommålat. Det har ju målats i området hela sommaren, och enligt tidsplanen skulle det bli vår tur först nästa år, men nu blev det tydligen nu istället. (Så på mina sista mammalediga dagar blev det inget sitta-ute-i-solen-när-lilleman-tar-sin-powernap bara för att jag tyckt att det ju hade varit lite mysigt ;) vi har nu byggnadsställningar med tillhörande byggkillar/målare runt hus o fönster hela dagarna..)
Snart blått istället för gult!

Ja.. Augusti augusti.. Snart skiljs vi åt (redan)! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0