Blåbärsskogen 100m bort..

Ja vad gör man när man plötsligt har flera timmar för sig själv fick jag fundera på igår. Utan nånting inbokat. För första gången på nått år sådär (borträknat min sthlms-weekend i slutet av maj då). Märkligt. Och länge lär det dröja till nästa tillfälle!

Först försökte man ju givet sova lite, för att ta igen lite förlorad sömn, då ett av trollen var vaken nån timma nattetid sådär. Men då vi har byggjobbare/målare utanför huset som bankar o slår (bytt några plankor på fasaden inför målning) o sjunger o låter med maskiner, var det ju efter ett kort försök bara att glömma. Är väl lika bra att vänja sig förvisso. På jobbet blir de ju svårt att plötsligt ta en powernap, då man varit uppe nattetid ;-) håller tummen för att det (som nu) inte blir alltför ofta det händer helt enkelt... 

Tänkte gå en runda till närmsta skogen bakom husen o se om de fanns några stackars blåbär kvar. Sagt o gjort. på knappa halvtimman blev det ändå 1,5liter vilket jag var nöjd med (ja de var ju ändå många år sen jag var ut i blåbärsriset..så om jag legat på hade det säkert blitt det dubbla - för bär fanns det gott om!) 
Fick med 2 sniglar(!) och en helsikes massa spindlar hem också.. 

Inskolad

Min fina lilla älskling. Så duktig och cool trots att man förstår att det förstås är mycket att ta in på dagis - speciellt när man är minst på stället och lätt blir omkullsprungen av de större barnen. Första dagen sökte han upp mig lite snabbt 2-3ggr under en 2h period. Igår var jag bara med en 40min innan jag vinkade hejdå för att komma tillbaka 4h senare.. O han gjorde inte ens nån big deal av att se mig igen. Idag var han hela dagen (5h) själv. det hade gått så bra. Och han äter o sover där utan problem. Nog för att jag vet att det säkert kommer något bakslag (vilket ju är helt normalt) men det känns någorlunda lugnt faktiskt. Min duktiga kille

La nytt golv...

...i hallen förra veckan
herregud va man samlar på sig!

Idag äro (nästan) samtliga veckorevyn dock i någon annans ägo. En hög med läsning åt nån annan, och mindre skrot som bara ligger åt mig. Win win ;-)

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0