Påska

Det går fort när man har roligt (och annars med..) ! Så var det bara en röddag kvar innan det blir vardag imorgon igen.. Med dagis för vissa, jobb för andra..

I Fredags var det bara hemma-mys för hela slanten, utöver en storhandling på ica maxi (en av veckans höjdpunkter tycker enya, som senaste gångerna haft en egen liten minivagn som hon springer omkring med o hjälper till att hämta varor med .. O sen ropar över halva butiken: "MAAAMMA, VA SKA VI HA NUUUU DÅÅ???"). 
Inte för att vi egentligen just firar påsk..men att pynta lite färgglatt är ju inte mig emot :)

Lite småfixande har det blitt också, då vi varit två vuxna hemma..lite enklare då. Som att sänka lillemans säng till bottenläge nu då han börjat ställa sig upp..sätta upp grinden till trappen så att han kan krypa omkring även på övervåningen..laga en byrålåda i hallen som gått sönder då ett visst minitroll öppnat o stängt o öppnat o stängt o öppnat o stängt.. Osv

I lördags målade vi ägg (fast det var ju minst lika kul att måla på sig själv), och så hade visst en påskkärring varit här o gömt ett påskägg, så enya fick gå på skattjakt (detta innehållande russin, ballerinakex o tom&jerrykex vilket var mycket mer populärt än tidigare nämnda godis). Cykeln har åkt fram också, och jisses vad det syns att någon har blivit lång mot förra året - eventuellt funkar lillcykeln även i sommar men sen måste det bli en större. Lättare att cykla själv nu iaf, mot i somras. Populärt! :)

Och igår fick vi besök av min familj, som vi bjöd på mat. Trevligt! :)
Mamma/mormor
2015-04-06 @ 18:09:09

Tack för igår - känns alltid som att vi bor för långt bort - men man får vara glad för det som blir - kram mina hjärtan

Rasmus
2015-04-06 @ 22:04:24

Saknar er alla så mycket. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️

Svar: Vi saknar dig med Rasmus :)
nina

Oslofru
2015-04-07 @ 10:54:11
URL: http://www.oslofru.com

Ser ut som ni haft en lyckad påsk :)

Linda
2015-04-12 @ 18:21:42
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros

vilka härliga bilder!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0