Bvc-väntan och vår(?)

Efter en energilös helg där vi inte gjorde mkt alls var det väldigt skönt med måndag och vardag igen! Och hoppsan så har veckan runnit iväg igen märker jag nu.. Det blev en sväng på öppna förskolan i måndags när vi hämtat enya, knappt några där så det var lugnt o skönt. Ljuvligt väder i början på veckan, så härliga promenader! jag hoppas att man vågar hoppas på riktig vår nu. 
Lämnade overallen hemma när vi gick ut i helgen. Första gången i år. 

I tisdags hade vi tid på bvc igen tydligen, för längd o viktkoll på lillen. Han växer så det knakar, o trippar längsmed möblerna. Svettigt att springa efter honom nu! Dock sjukt irriterande att vi inte heller i tisdags fick komma in på bvc på utsatt tid, även om det "bara" var 10min senare Denna gång.. (Men då man vet att dem har kafferast innan, och man är först på tur, och dem ändå skyller på att det "kan" vara barn före?.. Då blir man lite less!) energitjuvar. Jaja.. 

Den efterlängtade pappan som skulle komma hem imorgon fick visst beordrad övertid i helgen också.. Så han kommer att ha varit borta i nästan 20 dagar när han kommer hem i slutet av nästa helg.. Det känns! Men det måste ju funka, därför gör det det också! Därefter blir det en bättre vardag Förhoppningsvis. I o med detta fick jag ta mig till ica igår o försöka proppa in så mkt varor jag kunde under vagnen, då storhandling uteblir..men det gick ju de me! Ny tur imorgon! 

Plockade förövrigt fram lite ur garderoben. De minsta kunde Silas ha 8,5månad - visserligen lite stora, men inte mycket! Tilläggas bör ju då att storasystern var 1,5år när hon använde dem... Hmm ;-)
Mamma /mormor
2015-04-17 @ 06:26:37

Tripp trapp trull på skorna ❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0