Fredagkväll i April

En fredag där man kammat in några vuxenpoäng med att skicka in deklarationen och maila iväg några synpunkter inför förskolans kommande föräldraråd. Inte för att vuxenpoängen kanske behöver kammas in när man är en 26-årig gift tvåbarnsmamma..? men jag har ju inte riktigt hunnit med mig själv att jag hamnat där redan ;-)
 
Det har annars känts lite höstigt idag (men det är ju ett steg bättre än vintrigt), dock tittade solen fram på eftermiddagen så det blev en liten promenad innan dagishämtningen. Kvällen bestod av lite skypande, och därefter lite Madicken (försöker aktivt föreslå lite omväxling till uttjatade Pippi!). Nu återstår bara att komma på vad vi ska roa oss med hela helgen. Förhoppningsvis blir det fint väder, så vi kan spendera tid i lekparken. För så mkt till alternativ har vi inte just nu ;-)
 
Även en fredagkväll där man fick krypa upp i soffan med ett handskrivet brev från en kär vän. Vilket jag älskar. En liten detalj som ger lite guldkant. (Det finns inte så många kvar av oss brevskrivare idag!) Och så verkar vi fått lite positiva jobb-nyheter i familjen också. Härligt. Lite filosoferande på det, och så var det visst dags att nanna.
 
Trevlig helg!
mamma
2015-04-11 @ 16:29:01

Vuxen - när blir man det? Frågade min mamma en gång hur gammal hon kände sig - ja typ 27 svara hon - efter det så är det liksom bara kroppen som åldras...och så är det nog för oss alla - att man inte vet vars tiden tar vägen - det man tyckte var nyss är plötsligt för 10 år sen....som att du gick ut nian för hela tio år sen i år - titta nyss på det fotot och tycker du ser likadan nu som då min vackra dotter ❤ - ta vara på småbarns tiden för den går fortast.kramar 💕

Hanna Karlsson
2015-04-16 @ 07:13:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Usch, deklarationen måste jag också ta tag i....
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0