dagiskö och stundande påsk

Efter lite undrande från dagis nu och då om huruvida Silas ska börja är nu ansökan om plats inskickad till slutet av augusti. Det är lite kö, därav påtryckningarna - men syskon har förtur. Det känns otroligt avlägset och lite gruvsamt att jag en dag ska behöva lämna bort min bebis, men det hinner ju hända mkt på ett par månader. Egentligen hade man ju förstås velat vara hemma med honom så länge som möjligt, men då jag inte alls vet hur jobbsituationen ser ut då, så måste man ju gardera sig. Dock är han ju inte lika känslig som sin syster + att hon ju också finns där på dagis med honom, så honom är jag inte orolig för. Det är nog mig det kommer vara jobbigast för i vanlig ordning. Men än är det ett antal månader till på hemmaplan<3

Igår var vi ut och plockade lite påskris. Inte så lätt att hitta så mkt, men några kvistar fick vi iaf, och det dög gott. Så när vi hämtat hem en dagistjej satte vi  fjädrar i det. Äggmålningen väntar vi nog med nån dag. Det blev i alla fall målat ansikte med ett huckle på, imorse till dagis. Spännande och busigt tyckte trollet. På dagis hade dem fått påskägg som brukligt - denna gång var det dock godis i det (brukar vara russin/frukt), inte direkt nått jag gillar av en förskola.. Men enya (som först var jätteexalterad över att hon fått GODIS) spottade som förutspått ut det "jag tycker inte om". Så ingen skada skedd då ;)

Och våra planer de kommande dagarna är nog inga utöver att få vara en familj en liten stund, då pappan äntligen kom hem nu på eftermiddagen. 

Glad påsk!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0