Äntligen måndag!

Äntligen måndag, ja. Ny vecka känns alltid som en nystart. (Verkligen trist att så många verkar hata måndagar - är det för att man måste gå till jobbet efter helgen? Då kan man ju verkligen fråga sig om man trivs på sitt jobb??) 
 
Kanske särskilt denna måndag då solen har strålat och det varit riktigt vårigt o varmt. Efter dagisämning, frukost o dusch hann jag till o med sätta mig en liten stund ute på förmiddagen o läsa några sidor ur min (evighets)bok. Det var inte igår. Utan jacka dessutom! Så härligt! Ja, nu är det vår. Med en bra början på veckan, fortsätter den gärna i samma anda tänker jag :)
 
fotot visserligen från ett annat tillfälle...men känslan densamma.
 
Därefter tog vi en promenad till willys, jag o Lilleman. Slängd lite återvinning på vägen, och inhandlade mjölk o bananas. Fick ta av mig jackan på hemvägen där med, då det blev himla varmt! När vi fixat vidare lite hemma.. hämtat lillfröken, intagit mellis o skypat med pappan, blev det lövkrattning i trädgårn. Eller, jag stod för krattandet och Enya stod för kallpratet med grannarna ;-)
 
Och som att det inte kunde bli bättre, så börjar ett nytt program med min favorit-Ernst i tvrutan ikväll. Där man inspireras och får skratta. Livsnjutarn deluxe. Trevlig måndag!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0