Tack från familjen Nordeng

...lite sakta börjar vi nu återhämta oss från den intensiva helgen med dop, överraskningsbröllop, och födelsedagsfirande... ;-)
 
Vi vill förstås tacka alla som delade lördagen med oss! ett Tack till Helén för de fina doptårtorna, och ett Tack till Café Samba för goda smörgåstårtor, Tack till Lisa från Härnösands folkhögskola som spelade så vackert på sin fiol i Kyrkan, och Tack till Vuxenskolan där vi fick hålla till o fika, Tack till mamma som lagat mat till 14pers - vilken vi avnjöt ihopträngda i vårt kök på lördageftermiddan, och Tack till alla gäster (vissa långväga!) för fina presenter till Silas och er närvaro! ... och förstås Tack till vår präst Jermunn för att du är du! Det är en dag vi sent kommer glömma.
... och nu heter vi visst Nordeng hela familjen också :-)

En liten tuppkam

Min fina vackra kloka älskade lilla son, som verkar bli en liten tänkare. Redan mer än 7v sen han kom ut ur magen. På ett sätt känns det som att han (så gott som) alltid varit hos oss, samtidigt som förlossningen kan kännas som igår, på riktigt! Tid är ett mysterium för mig. 

Senaste veckan har han börjat prata mer med oss med joller och ljud, och även börjat le och skratta<3 trots att han har svårt att lägga på sig vikt är han inte den som ens då (med antagligen kurrande mage) har klagat. Stackars liten. Men nu har vi återigen ökat på ersättningen så vi hoppas trenden vänder. Nöjd utåt har han ju varit ändå, lilleman. Och alltid så tålmodig med storasyster trots att hon kan bli väl hårdhänt i sitt kramande.,

Kärlek till lilla tuppkammen. Kommer troligtvis bli lila lockig som sin syster, ja - med alla dessa virvlar!

Härliga måndag!

Säga vad man vill om måndagar - men jag gillar dem skarpt! (Extra guldkant på dem med solsken kanske) måndag innebär alltid en liten "nystart" och framförallt så är det dagistajm igen efter en hemmahelg. Ett 3-årigt litet troll med massor av energi är förstås bara i sin ordning - men då mamman inte har fullt lika mkt energi och ständigt spring i benen (och dessutom varit själv så gott som hela helgen) är det så härligt att lämna en glad tjej på dagis för att sedan få några timmar för sig själv - och vips så är energin påfylld lagom till hämtning. Så skönt att hon trivs så väldigt bra! (Ja, minitrollet hänger ju förvisso med mamman men han gör verkligen inte mkt väsen av sig! )Idag tog vi en frisk promenad ner på stan för att komma hem 2,5h senare. Det känns i benen nu, men bara behövligt! 

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0