Så Mycket Bättre!

Idag har det regnat. Och regnat. Och regnat. Och regnat lite mer. Även igår, då vi på väg till dagis tog varsitt paraply då regnkläderna redan var på dagis. När vi nästan hunnit fram började det blåsa massor och paraplyet för enya blåste iväg. Lägg till spöregn på det och det var ett allt annat än glatt litet troll som jag gick in med (humöret blev dock bättre där inne i värmen, och paraplyet fick vi tag på efter att en annan mamma som kom samtidigt sprang efter det åt oss!) jaja. 

På eftermiddagen idag fick vi lite besök av rasmus och jesper. Och ikväll har jag sedan haft egentid framför så mycket bättre mitt absoluta favvisprogram. 

Musik blandat med att komma personligheter inpå livet, kan det bli en bättre kombo? Förra veckan var det ju min bästa ola salo, så det blev ju svårslaget förstås, men även kvällens program (orups) bjöd på en del guldkorn. Amanda jensens engelska tolkning på "när vi gräver guld i USA" var helt outstanding. 

Jag har egentligen knappt lyssnat på musik de senaste åren (tyvärr!!) om man jämför med tidigare då det var en stor del av mitt liv. Med småbarnslivet har visst enyas skivor (de tre hon äger) spelats på repeat femtielva miljoner gånger istället för mina egna... Men en vacker dag kanske mina egna intressen får stå i fokus igen ;-) ikväll minns jag iaf snabbt vilken magisk stämning några toner snabbt kan skapa!
"When we dig for gold in the USA"

(Och när vi ändå är inne på covers på den låten kommer jag ju även att tänka på hur vi gjorde om denna till en personlig födelsedagslåt till pappa på hans 50årsfest men de va en annan historia;-) musik alltså!<3)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0