grubbleri grubblera

dagarna passerar så att man knappt hinner med. påbörjat ett blogginlägg för snart en vecka sen tror jag, men vardagen kommer ivägen och man har alltid tusen saker att göra trots att man inte gör speciellt mycket - tror det kallas småbarnslivet.
tänker på det där man ofta inbillat sig (efter att ha läst om så många "karriärmammor" överallt) att det är under mammaledigheten som man "har tid" (eh?) att "hitta sitt kall" typ. det är under mammaledigheten som entreprenörkvinnor startar sina företag eller påbörjar nån utbildning som sedan leder till drömjobbet. hur har dem tid till detta undrar jag?? och framförallt ork och energi??? kan visserligen vara så att det är min högkänsliga själ som är extra "känslig" för alla intryck, allt planerande, allt plock och stök, alla höga ljud, och alla känslostormar det kan innebära att leva i en småbarnsvardag, o att det är därför det inte finns så jättemycket över till annat än att leva i nuet. men lite roligt verkar det ju.
sen är ju hösten - som är på väg mot vintern - kanske lite känt för att vara en lite mer "energilös" period då vi går mot mörkret(?) men man kanske kan få bot på lite av ett genom att börja träna lite sakta igen - då kroppen strax läkt ihop någorlunda efter graviditeten o förlossningen. det är väl den närmsta planen tänker jag.
klurigt det här med livet, och vad man ska göra av det.
men det är väl lite det som är tanken, tänker jag....
Mamma
2014-10-07 @ 19:24:33

Den finns en plan...som du själv skapat, gäller bara att lägga pusslet som kallas livet. Den ena biten sitter ihop med den andra och till slut ser man sambandet :-)

Svar: jo det vet jag ju. Men fortfarande vet jag ju inte vilka pusselbitar som ska passa ihop innan pusslet är färdigt...
mej

Liv
2014-10-07 @ 22:03:20
URL: http://wiodahlskaatten.blogg.se

Så tänker även jag. Satt senast häromdagen med en god vän och diskuterade hur man skulle komma framåt i livet, hur gör man för att få det där jobbet som man trivs så bra med och som funkar så perfekt in i ditt liv? Vi kom fram till att man först måste komma på vad man tycker om och vad man vill ägna sig åt, efter det är det handlingen som föder framgången. Tar man inte för sig får man heller ingenting. I nuläget får Ola ta över Sam lite på kvällen, då passar jag på att ta för mig och handla. 1 timme i veckan Nina, ge dig själv det till att enbart ta tag i saker DU VILL ta tag i. Lång kommentar...Sorry!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0