filmkväll och söndagsbesök

I fredags hade vi filmkväll jag och Lisa. På varsitt håll, såg vi samma film. Jönssonligan på Mallorca. Otroligt roligt, då vi båda är nördar i ämnet sedan tidigare och kan många citat. Problemet var att hon inte hade tillgång till tv:n som jag, så hon såg filmen på youtube. Så då det blev reklampauser på min film fick jag sms:a detta till henne så att hon stoppade sin film, och vi således kunde synka vårt tittande. Sedan skickade vi förstås mängder (och då menar jag MÄNGDER!) med sms under filmens gång med citat och kommentarer, så att vi satt o skrattade högt för oss själva. (jag börjar nästan skratta även nu när jag skriver det här). Vi inser att det kanske inte är jättenormalt beteende, men det spelar ju mindre roll. Roligt hade vi, och vi planerar ytterligare en kväll på fredag :-)
 
En jobbhelg för maken, och vi roade oss på hemmaplan, jag och småtrollen... Efter en seg lördag blev det desto mer rörelse på söndagen. Först kom Tuva o Liv med mamma Sara på förmiddagen och lekte en stund. Alltid lika kul då både dem och Enya skiner upp o blir jätteglad så fort vi berättar att vi ska ses :-) Sen vid lunch kom Regina med familj från Junsele o hälsade på. Med sig hade dem lunch och fika till kaffet, så det var ju väldans lyxigt ;-) Både Silas o Enya fick paket också i form av mumin-kläder (mycket uppskattat!) - Enya för att hon ju fyllt år, och Silas för att han född bliviti! Trevlig söndag, då vi var redigt trötta på kvällen. Och som det inte var nog med att vi fått både lunch o fika o fina kläder - så kom grannen plötsligt över med en kasse med 25barnböcker - dem hade "rensat lite". ovärdeligt, Tack o tack!
 
Nu är pappan och Enya i bakar-tagen nere i köket medan jag pysslar på med en present inför en kommande födelsedag. Sen blir det mammamys för hela slanten med barnen till veckan, då henrik åker iväg på några sista jaktdagar.
 
Trotsåldern till trots (haha) så är det ändå en himla mysig ålder på barnen, 3-årsåldern - då dem börjar komma med sina egna funderingar och påståenden (samt härma allt man säger...). Man försöker att skriva ner de små replikerna som kommer, men det är inte alltid det hinns med och blir av... dagens, när jag hämtade Enya på dagis, och hade utsläppt hår för en gångs skull, då jag annars oftast har uppsatt var: "mamma, har du nytt hår nu?"
Mamma /mormor
2014-10-13 @ 22:17:07

Saknar er , men kommer förbi på måndag ❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0