en 62a

Ja, vad har hänt sen sist. vi har plötsligt börjat plocka bort nyfödd-plaggen i 50/56. Liten kille växer och blir större, och har nu blivit en 62a (även om vissa stora 56or fortfarande hänger med). Den envisa nästäppan har övergått till en snor-nos. Jag vet inte om det är bättre. Men nässugen hjälper då lite iaf, och det är inte fullt så jobbigt att andas för Lilleman.
Mamma och Per var förbi en snabbis igår. Enya blev med en liten hund som skäller och hoppar. Dock tyckte hon den var lite läskig. Men tid för den kommer nog. 
Min dator har huxflux lagt av helt o går inte att starta ens (det har ju dock varit på gång i typ två år) snopet då det blev så tvärt! Jag hoppas jag hunnit spara allt jag skulle spara på min extärna hårddisk..men jag fick ju turligt nog en ny dator av min käre make i födelsedagspresent för snart 7mån sen. Dags att börja lära sig den nu! Och huxflux funkar blogg-appen på telefonen, så nedan kommer nån bild från senaste!
 
Det är lite storleksskillnad på lillebror pyjamas o storasyster pyjamas (då är även den lilla med fot o den större utan) / Gymma gymma oj vad roligt det är
 

Mitt stora hjärtaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0