babygym o bärsele

vi hade ju faktiskt ett babygym kom mamman på igår - 2,5 månad efter födseln. inte haft en tanke på det, man märker med mycket att detta är andra barnet och man inte är lika "på" som med första barnet... lilleman tyckte förstås att det var utomordentligt spännande och roligt att ääääntligen få lägga sig där i babygymmet och sprattla o försöka vifta ner sakerna som nu hängde precis ovanför huvudet. även ligga på mage-träning på golvet har vi påbörjat lite mer, när storasyster är på dagis (annars är det ju väldans sällsynt att få ligga ostörd!), snabbt välter han dock över på rygg ;-)
 
har en del bilder på mobilen , men då blogg-appen trilskas verkar även detta bli ett foto-löst inlägg. hej i-lands problem!
 
nu har han somnat i bärselen silasen. tror jag sagt det förut men säger det igen; herregud så underlättande med bärsele, det är den absolut bästa bebis-prylen vi haft alla gånger. (speciellt nu när man dessutom har ett 3års-troll att hålla rätt på), skonar ryggen jämfört med om man ska bära utan sele, händerna fria, och mys mys mys med minitroll tätt intill. han har blivit lite kinkigare med att sitta för sig själv numera - går mest bara bra när han är mätt och utvilad. mycket roligare att sitta i famnen o prata eller bara vara - eller hänga i selen då. närhet närhet. må hända att han kanske kommer bli lite klängig men det tar jag isåfall, bebistiden är som tidigare sagt så kort, och närhet kan man inte få för mkt av!
 
dags att sätta sig ner o bläddra i de sista bladen av min sista mama-tidning innan det återigen är dags att hämta hem en dagistjej. min årsprenumeration har precis gått ut. tråkigt tyckte jag först, men nu kanske jag får anledning att sätta mig o läsa nån av alla mina olästa böcker istället (hmm...)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0