3-mån kontroll alla redan...?

Snart har vi helg igen, och i denna går vi in i november! Hmm. I tisdags var glada lilleman på 3-mån kontroll på bvc. Tydligen var det alltså redan över tre månader sen han kom ut från min mage! Glad i hågen stod han där o dansade i mitt knä, innan sköterskorna sen satte varsin vaccinspruta i låren på honom, o de glada minerna byttes snabbt ut mot surläpp o gråt. Huga vad elak jag kände mig Som "lurat" honom, men nu dröjer det ju en stund till nästa tillfälle... Växt på sig fint har han gjort också; 60,5cm och 5,9kg! Känns som att det går i rasande fart (och det gör det ju också), härligt att se att han blivit lite knubbigare silasen istället för de smala armarna han hade för en månad sen när han gick neråt i vikten..! Han verkar annars nöjd med livet lilla hjärtat, har sällan nått att klaga över, o följer beundrande med i storasysters lek med blicken<3

Trädgårdsarbete i sista minuten

Hustru i en månad idag, och tvåbarnsmamma i tre månader. Nyp mig i armen! Och det känns som att det är precis här vi ska vara. Precis så långt vi ska ha hunnit i vår bok så att säga  ;-) 

Idag var dagis stängt för planering, såsom det är två dagar per termin. Förmiddagen spenderade vi i...trädgården, med att gräva upp rabatten och såga ner träd o buskar inför nästa år. Mest pappan i familjen dock, men vi hjälpte allt till litegrann jag och enyan iaf ;-) silas valde att sova i vagnen precis under arbetspasset. Efter lunch blev det sedan besök på den kommunala öppna förskolan i stan - var nog ett år sen vi var där sist, och enya var stormförtjust. 


Så Mycket Bättre!

Idag har det regnat. Och regnat. Och regnat. Och regnat lite mer. Även igår, då vi på väg till dagis tog varsitt paraply då regnkläderna redan var på dagis. När vi nästan hunnit fram började det blåsa massor och paraplyet för enya blåste iväg. Lägg till spöregn på det och det var ett allt annat än glatt litet troll som jag gick in med (humöret blev dock bättre där inne i värmen, och paraplyet fick vi tag på efter att en annan mamma som kom samtidigt sprang efter det åt oss!) jaja. 

På eftermiddagen idag fick vi lite besök av rasmus och jesper. Och ikväll har jag sedan haft egentid framför så mycket bättre mitt absoluta favvisprogram. 

Musik blandat med att komma personligheter inpå livet, kan det bli en bättre kombo? Förra veckan var det ju min bästa ola salo, så det blev ju svårslaget förstås, men även kvällens program (orups) bjöd på en del guldkorn. Amanda jensens engelska tolkning på "när vi gräver guld i USA" var helt outstanding. 

Jag har egentligen knappt lyssnat på musik de senaste åren (tyvärr!!) om man jämför med tidigare då det var en stor del av mitt liv. Med småbarnslivet har visst enyas skivor (de tre hon äger) spelats på repeat femtielva miljoner gånger istället för mina egna... Men en vacker dag kanske mina egna intressen får stå i fokus igen ;-) ikväll minns jag iaf snabbt vilken magisk stämning några toner snabbt kan skapa!
"When we dig for gold in the USA"

(Och när vi ändå är inne på covers på den låten kommer jag ju även att tänka på hur vi gjorde om denna till en personlig födelsedagslåt till pappa på hans 50årsfest men de va en annan historia;-) musik alltså!<3)

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0