En lite mer efterlängtad helg än andra

På ett sätt uppskattar man ju vardagen än mer när tiden man får blir begränsad. Det var längesen en fredag var så efterlängtad och betydelsefull som igår. Nu låter det ju som att jag jobbat dygnet runt, vilket långt ifrån är sant - men stor skillnad på veckan blev det ju iaf. 
Igår fredagsmys med mina guldklimpar. Enyas favoritprogram på fredagkvällar "pax jordiska äventyr" tittade vi på tillsammans, sista avsnittet. Himla kul och se hur hon lever sig in i programmet ;-) svårt att tro att hon knappt börjat titta på tv för ett halvår sen - nu är bolibompa stående både morgon o kväll (men det är också det enda tv-tittandet på hela dagen) så jag vet inte hur många barnprogramsvinjetter jag lärt mig utantill! Men vi har ju som tur är bara en barnkanal - barnkanalen - och mer behövs ju verkligen inte! 
Idag har maken jobbat ideellt med några andra i bostadsrättsföreningen med att sätta upp isrinken på området. Visade sig ta större delen av dagen, Men bara skönt för honom att få jobba lite (i halvregnet!). Silas har sovit större delen av dagen lillgosisen, så det har mestadels varit enya-mamma-dag med en hel del legobygge (det var inte igår!) Och förstås en hel del bokläsande i vanlig ordning. Man börjar fundera om man läst mycket böcker när 3-åringen blivit sån hejare på att memorera långa texter, och nu kan närmare 40 barnböcker (många långa dessutom) ordagrant utantill - o tar sig tid o läser för dockan/gosedjuren när mamman o pappan lessnat ;-)
På kvällskvisten har jag sen finslipat det sista på en 30-års present till en av de finaste av vänner - till så mycket bättre på tvn (såklart), en sovande silas i knät (mys) och med den godaste cheesecaken som tilltugg (maken som bakat!)
Morgondagen är så gott som oplanerad, men blir antagligen lugn o skön!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0