Heffaklump

Ja, det börjar ju sannerligen kännas att man går omkring med 15 extra kg vartän man går. som att ha en hel enya i famnen dygnet runt ungefär. Förra gången gick jag ju upp 16kg, så det blir väl därikring vi slutar även nu..Inte konstigt att man behöver vila lite efter att ha dammsugit ;-p 
 
men jag har verkligen inga större problem med att vara gravid o känna småfötterna som sparkas, o ändrar läge när man "kittlar" tillbaka <3 så mig gör det inget att gå runt som en heffaklump en stund till. Kommer att bli lite tomt utan magen sen!
 
bebis verkar ju bli ett litet julibarn trots allt, även om vissa trodde att det skulle bli i juni (jag själv halvt inräknad). 3,5v kvar... vi längtar! När kommer du ut?

Vila

En hel ledig vecka har snart passerat, och vad har jag gjort? Så när som ingenting.
 
Lata dagar, ofta med sen frukost utomhus efter dagislämningen endast med mig själv och fågelkvitter som sällskap. Mycket läsande senaste dagarna också - just nu "introvert-den tysta revolutionen" av linus jonkman, som kom på posten i tisdags, otroligt intressant.
 
Det känns som att jag får lov att passa på! Det är bara en vecka till sen, innan trollet tar sommarlov från dagis i fyra veckor. Och mest troligt är ju att vi under det lilla sommarlovet kommer att komplettera familjen med en ny medlem...därefter blir det inte alltför mkt vila på ett tag kan jag tro ;-) så jag njuter.

insta!

jag trodde att jag skulle kunna hålla mig ifrån det, men efter lite övertalning från min kära vän Lisa är nu även jag (några år senare än alla andra) användare av instagram. fotointresserad som jag är, är det ju lite skumt att jag inte blivit det tidigare, så nu har jag alltså ytterligare ett socialt nätverk att vara beroende av att kolla nu och då i vardagen. herrejisses. men nå väl, nyhetens behag ger sig väl snart. @hallongaffel heter jag iaf där (fantasifull som jag är), om man vill följa mina vardagsfoton även där. Sen tidigare finns ju förstås också lifeisabeauty ;-)

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0