Ledig helg och helt slut!

Efter 16 jobbdagar i rad har jag nu en ledig helg (+ idag fredag, då dagis är stängt), för första gången sen november (om man inte räknar norgeveckan då vi inte var på hemmaplan). Känns skönt, även om det gått väldigt bra att jobba och dessutom varit varierande då jag varvat mellan två arbetsplatser. Märkligt att man ikväll är mycket tröttare när man INTE jobbat en dag .. Heelt slut, jag har längtat till sängen i flera timmar redan! Nog för att jag är inne i en tröttare period nu, Men nåja, vi har ju faktiskt både varit till bvc o tagit prover på morgonkvisten o sen hängt på drakborgen (dagis var som sagt stängt idag) i birsta i tre långa timmar. Skaplig ljudnivå och full rulle hela tiden. Vi får se hur den fortsatta lediga helgen ter sig, men håller oss nog hemma skulle jag Tro!

En plan B?

Som vanligt springer tiden så snabbt så man nästan blir rädd ibland..! Efter ett ganska sjukdomsdrabbat december (gällde även nyårshelgen), har januari runnit på rätt fort. Friska har vi fått vara (eller jag ska jag väl säga - det var ju jag själv som stod för det mesta av sjukdomarna), och vi var iväg en vecka till norge (och malung) som brukligt. Trevligt att komma bort lite, men det var väldigt trevligt att komma hem igen också!
 
som befarat har det tyvärr inte blivit lika mkt jobb på koltrasten nu efter nyårsskiftet som innan - då det nu återigen är en bemanningsenhet som ringer in vikarierna istället för platschefen som det var under hösten. Trist förstås, man får vara glad för det lilla som blir! Men livet har ju alltid en plan B känns de som, för "som av en händelse" ringde dem åter till mig precis nu från cafeet jag provjobbade på EN dag i november och hade väldigt kort om folk... Så nu är det där jag ofta håller till istället ;-) 

gott nytt!

så var jul och nyår över igen.
sjukdomarna har avlöst varandra senaste månaden,
och än är vi inte riktigt fri dem... (men snart förhoppningsvis!)
vi hade iaf några mysiga dagar i junsele över jul
gott slut! och gott nytt!
2014 kommer sannerligen bli speciellt ... :)

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0