Tillbaka på koltrasten

Tillbaka på jobb på Koltrasten idag - två månader sen sist. Rätt roligt måste jag säga, det känns ju lite som "hemma". Och obeskrivligt härligt att bara jobba till 12.30, och sen ha en hel ledig eftermiddag måste jag också säga, det var ganska många veckor sen sist! Mys med Enyan som varit lite extra kramig har stått på schemat, samt hinna med lite sånt som man annars aldrig hinner eller orkar...plocka i förråd, pyssla med lite inredning till exempel. En bra dag. Imorgon blir det sundsvall en sväng för ett efterlängtat besök på sjukhuset (hur konstigt nu inte det låter?), sen en jobbkväll på Koltrasten med en av mina favoritkollegor! Ser fram emot!
 
Nu är det minsann nån som lever loppan i magen (som de flesta kvällar!). Man undrar ju allt hur det kommer att arta sig om några månader när det kommer va två små troll i huset... en kvällspigg bebis kombinerat med en morgonpigg enya? hmm.....

jobbdag 17 av 18!

ja... nu börjar det kännas att man jobbat ett antal dagar igen. fartfyllda sådana också, tror jag måste införskaffa ett foglossningsbälte! I helgen blir vi dock lediga 3 dagar (eller lediga var ju att ta i, vi ska ju flänga iväg till junsele jag o enya medan henrik är på vift neråt landet. och på plats i junsele ska man ju skynda sig o hinna med allt som ska hinnas med innan man åker hemåt igen som vanligt... ;-) men) det ses fram emot! nuuuu dags att lägga sig på vetekudden en stund..... ahh!

Alla hjärtans dag...

...orkade vi just inte fira i fredags då det var långa jobbdagar (och dagisdag) för oss. däremot unnade vi oss en middag ute igår istället efter att jag slutat jobba(kortare dag), riktigt mums! Och Enya var riktigt duktig de 40min hon orkade sitta still... :)
 
...fick även en goodiebag med choklader av söta chefen på Samba i fredags, det var snällt :) // Black & White-middag!
 
 

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0