Så var julen slut

Natten till julafton blev det plötsligt riktig vinter, en hel massa minusgrader och det hade då kommit minst en halvmeter snö! När man lunkade ner i köket kring 4-tiden På morgonen, för att göra flaska till lilleman, var fönstrena helt snöbesprutade! - alltså så täckta med vitt att man inte såg ut! Kan inte komma ihåg att jag sett nått liknande. Men Riktigt passande på julafton må jag säga. 
Köksfönstrena var bara snöklädda efter kanterna ;-)
 
Dagen blev mysig och trevlig, 8pers inräknat de små. Vårt älskade stortroll var lite loj av feber, men med alvedon och en tupplur mitt på dagen klarade hon iaf av dagen. Tomten var ju (som kanske väntat) ganska läskig, så han lämnade ett par(!) säckar med klappar och gick sen igen. Barnen kunde bada i paket (lite hemskt i mitt tycke!). Tack till er som kom o firade med oss! :-)
första julen som nordeng för mig och enya...
första julen för silas överhuvudtaget ;-)
 
På kvällen var vi alla helt slut av alla intryck. Så, så gott som hela juldagen gick i pyjamasens tecken där vi försökte städa undan o komma på fötter igen (men termometern visade ju på -17, så det kändes helt ok att ha en innedag!). 
 
Efter ett antal dagar hemma med ett (i vanliga fall) dagistroll, börjar dagarna nu bli riktigt långa för en rastlös liten tjej. Men ändock njuter vi förstås bara av att få vara tillsammans! Tio dagar kvar av jullovet. Och ynka TRE dagar kvar av året, galet är ordet.
Tomten
2014-12-29 @ 11:21:47

Vi får hoppas att barnen inte tycker jag är lika hemsk nästa jul :-)

God Fortsättning!

Svar: Jasså tomten har en email-adress :-)
nina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0