myslördag

Härlig dag med mina små troll är snart till ända. Härlig dag trots att vi inte gjort nått särskilt. Eller kanske just därför. Härlig för att det känns som att det var väldigt längesen jag hade en hel dag själv med di små. Vi promenerade förvisso till Technichus en sväng - ett besöksmål som ju alltid är populärt, och nu var det ju ett tag sen vi var där! Bussäventyr hem gillas ju också av alla. (speciellt då det är gratis på lördagar) 
 
Ikväll var även en granne och "tomtade" i området, så vi fick vinka till honom i köksfönstret. Eller tanken var iaf att vi skulle göra det, men han såg visst ganska läskig ut där han stod i mörkret med en lite plastig look i fejjan. Mamman vinkade iaf, och när han gått vidare gick det bättre...vi får väl se om det kanske blir en snabb visit för gubben i fråga på julafton, eller ej :p
 
även samtalat med både pappan och mormorn och morfarn. samt badat nämnda troll (otroligt kul att ligga o plaska tycker den mindre), och förstås kollat på Pippi som ju går på lördagkvällar nu. Efter att stora trollet somnat tog sen mamman kvällsfika framför en stunds Forrest Gump (sötare film), ihop med ett minitroll som låg och betraktade sina uppsträckta händer tills han senare somnade även han. Älsklingar!
 
Imorgon blir det en hemmadag deluxe då vi ska försöka städa en del mellan allt bus och matande hit och dit. Eventuellt baka en sista julgodis också. Och förstås ut i SNÖN som ju verkar tänkt ligga kvar... Och vem vet, kanske den sista familjemedlemmen kommer hem imorgonkväll - en dag tidigare för att "överraska" som så många ggr förr ;-) annars blir vi fulltaliga på måndag..då det kanske även blir stora mathandlingen innan dopparedagen. Vem vet.
 
Dan före dan före dan före dan före dopparedan.
Mamma/mormor
2014-12-21 @ 07:44:26

Riktigt julmys hör jag <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0