Välkommen 2015.

Så har ännu en nyårsafton passerat - denna (likt ett par de senaste åren) i sjukdomens tecken dock - feber för mig vilket innebar att vi fick ställa in vår planerade middag (tråkigt!!) men jag vann iaf en ny bingolott på bingolotto innan jag slocknade för kvällen ;-) på bättringsvägen nu dock! 

Ja 2014, redan ett minne blott då vi idag ju är inne på 2015... Ett år som gick himla fort. Ett år vi började med att åka till norge på. Ett år jag under en period jobbade väldigt mkt varvat på tre olika arbetsplatser, vilka jag på alla trivdes väldigt bra! Ett år när jag blev tjock om magen och fick återuppleva det mest magiska: att bära på mitt barn inom mig. Ett år när jag åkte en tripp ensam till stockholm för riktig kvalitetstid för mig själv hos min fina Moa! Ett år som vårt lilla troll utvecklats enormt. Ett år vi tog en tidig familjesemester, med en otroligt härlig kolmården-weekend i slutet av maj. Ett år jag födde barn igen. Ett år jag fick hänga med min bästa Lisa långt mer än tidigare år :-D Året jag fyllde 25. Året vår älskade son kom till familjen. Året vi gifte oss!

Mycket visste jag inte för ett år sen. Så vem har en aning om hur mkt som hänt om ytterligare ett år? Spännande. Allt blir vad man gör det till. Välkommen 2015!! :)

Mamma/mormor
2015-01-02 @ 18:31:17

<3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0