Bvc-besök o musikerletande...

Idag har vi varit på bvc igen för o kolla vikten, jag och lilleman - och nu går han upp finfint. Trist att det inte funkar att helamma denna gången heller, men man får väl vara nöjd med det som går - och det är ju ovärdeligt att det faktiskt finns sånna "hjälpmedel" som ersättning må jag säga. 4100g och 54cm idag, en månad gammal imorgon. Silas käkar på :-) 

Planerandet inför dopet om en månad är så gott som klart också - förutom den lilla detaljen vem som ska spela i kyrkan, verkar rakt omöjligt att hitta nån. Vi måste ju dock hitta någon själv, då kantor inte "ingår" (om det har att göra med att murbergskyrkan är avlyst eller ej vet jag inte?), och dem vi frågat hittills har varit uppbokade just den dagen (alternativt varit bosatta på andra sidan landet)! Spännande. Hmpf...men vi fortsätter att leta ;-)

Annars har vi börjat nedräkning här hemma. Henrik för att älgjakten snart drar igång (åker på söndag), och jag för att jag snart ska få besök av Lisa under samma period. Vi längtar! 

Trött huvud njuter av Tv:n....

Kommit in i vardagen som mammaledig nu känner jag. Tvåbarnsmamma några timmar på morgonen innan vi går till dagis, sen ensam med minitroll ett par timmar innan det blir eftermiddag o kväll ihop med stortrollet igen. Det är inte alltid (ehm.. typ aldrig) lätt att dela på sig dock - även om det behövs minst en tio-tolv ggr om dagen när de båda behöver hjälp samtidigt. Detta ihop med en fin portion 3-års-trots gör att man är skapligt trött i både öron o huvud framåt kvällningen. Men det är förstås bara en period. Dem är ibland lite extra söta när dem somnat om man säger så ;-)  och det är ibland lite extra efterlängtat att få se sitt älskade sommar-med-ernst-program såhär en torsdagkväll nära helgen.
Tilläggas bör ju dock att mammahjärtat flera gånger om dagen också svämmar över - när minitroll tålmodigt låter lite hårdhänta storasyster krama, klappa o peta på honom. När det större trollet ser sin dagiskompis frustrerad börja gråta för att lekcyklarna i förrådet trasslat ihop sig i varandra - o genast springer till undsättning för att reda ut det hela åt honom. eller när hon hemma trallar omkring i vardagsrummet o plötsligt springer in i köket för att ge lillebror en puss o sedan återgår till leken. Rikedom<3

Mini

Så liten. Så skör. Så mjuk och len. Och man tror att hjärtat ska gå sönder när du klarvaket tittar på en med dina vackra kloka små ögon. 
För var dag som går visas den lilla personligheten mer o mer. Och det är så spännande! 
Innan du kom ut var Man nästan tveksam över om kärleken skulle räcka till ytterligare ett litet troll. Visade sig inte vara nått problem, snarare tvärtom!
Så älskad från första sekund. 

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0