Ledig dag! En i början på många...

Vilken vecka vi har haft! Verkligen stråååålande väder varendaste dag. Jag njuter för fullt för fullt för fullt. Även om jag jobbade 5 av 7 dagar förra veckan. På grund av vädret har det förstås också varit väldigt lugnt på jobbet. Folk vill hellre vara ute i solen helt enkelt!
 
nu har jag bara tre jobbhelger inbokade fram till mitten av juni. Plus ett jobbpass på koltrasten imorgon. Även om det förstås (och förhoppningsvis) kommer att tillkomma lite strödagar här o där så börjar det ju verkligen sina på jobbfronten. Välkommet såklart, i o med att magen växer - men också konstigt!
 
idag har jag varit till frissan o tagit bort lite ruffs, skönt! Var sen "tvungen" att köpa lite nya kläder då magen inte får plats i så mkt numera (sicken uppoffring!). sen hämtades enyan tidigt o vi for till bvc en sväng, för att sedan gå vidare till öppna förskolan där det blev massa lek o fika. Det var ett bra tag sen vi var där, säkert minst ett halvår sen, så lillfröken njöt i fulla drag av allt som där fanns att leka med. Åkte sen buss hem - ett äventyr i sig.
 
Nyklippt! Händer ju typ två gånger om året eller så... Hmpf

en längtan till bb...

Ju längre tiden går ju mer längtar man förstås till den där dagen (som man inte har en aning om när den blir) när bebis bestämt sig för att flytta ut från magen. Lika snabbt som man "glömmer" smärtan efter förlossningen - lika snabbt kommer man ihåg hur den kändes när det återigen närmar sig, säger dem som vet... jaja, oroar mig inte direkt för det nu. Längtar däremot till den totala bubblan man hamnar i där på bb, med en helt ny liten person som man får börja lära känna, och skjutsa omkring i den lilla sängen på hjul i korridorerna. Känns som att det var nyss som vi var där förra gången - med en liten tös som sög på sin tunga i början.
 
Nu är tösen stora tjejen som pussar magen godnatt "puss bebis", och "sov gott bebis". Det känns lite overkligt att det snart är ett till litet knytt hos oss!

Inte ett moln!

så långt ögat kan nå, var inte ett endaste moln på hela dagen Igår.
och inte var det det i måndags heller.
jag jobbade 7-14 på koltrasten, och när jag sen gått de ca 95meterna hem öppnade vi upp på baksidan och tog mellis i solen på vår uteplats, med efterföljande gungning såklart. jag tror nästan varenda familj på gatan var ute. det var 32 grader där i solen. så himla härligt.
igår njöt jag i fulla drag på promenaden till jobbet. förstod ju på vädret att det - påsklov till trots - skulle bli en väldigt lugn dag och så blev det också. efter jobbet köpte jag med mig en glass hem som jag satte mig i parken och åt i väntan på bussen. sommarkänslor! 
och till förtjusning så verkar ju denna dag gå i samma anda :-)
Blommade fint vid busshållsplatsen
 

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0