systerystrar

besök av timea i två dagar,
storasystern fick en svans, och lillasystern fick en ny idol
och för mig blir det jobb på technichus nästan hela kommande lov-veckan, kul ..
men det ska bli väldigt skönt med en ledig helg till helgen!

veckan som gick

Det här med att ha "ständig jour" är ju som det är. Nu blev jag istället ledig hela förra veckan (sånär som på helgen) jämförelsevis mot att ha jobbat fulla veckan (i stort sett) i 3 veckor. Man går ändå lite halvspänd och kan inte riktigt njuta till 100% av vad man nu gör känner jag - för telefonen kan ju ringa och erbjuda jobb som man snabbt måste tacka för och ta emot! ... Men men, i lördags var det ganska mycket folk på technichus iaf, så det var rusch dagen lång - ändå uppkom inga katastrofala situationer, och man stressade inte ihjäl sig, vilket jag ser som positivt ;-)

I tisdags kom Sara o Robert över med barnen, och blev kvar på pannkaksmiddag, väldigt trevligt! Mamma o Per tittade förbi en sväng torsdag till fredag. Och i lördagskväll (när jag kom hem efter den ruschiga arbetsdagen) hade grannarna Annika o Tomas, med sonen Elliot (som är lika gammal som Enya) blivit inbjudna på älggryta-middag. Dem hade med sin vin och öl, och det blev en väldigt trevlig spontan-kväll även det! (som slutade i lagom tid...då barn skulle nattas :P ) Sen avrundade vi med filmen "Dumma Mej 2" - väldigt rolig!

Sovmorgon!!

Denna veckan har ett litet troll varit vaken på natten fem nätter i rad..och jag har jobbat de fem dagarna efter dessa nätter (visserligen kortdagar de flesta men ändå)... Igår när jag skulle börja passet på technichus åkte enya o pappan till rasmus o hälsade på, för att även övernatta där (jag ska ju jobba några timmar idag med) - och jag som är väldigt lättväckt har fått sova inatt! Visst har man haft snålt med sömn i två års tid och mer kommer det att bli, men man vänjer sig. Det hör till, och man klarar sig oftast ändå, även om man gäspar lite då och då, men den här veckan har varit extrem...så - jag är sååå tacksam för att jag fått ligga (snart) 12 timmar i sängen! DET var ett antal år sen sist ;) o det kan jag leva länge på

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0