Sjukstuga

Ja herregud vilken lång dag detta varit. det bröt ut en jäkla förkylning hos mig igår som segt ligger kvar idag. Hur mkt snor kan det få plats i en rinnande näsa har jag undrat? Då dem klagade på enyas hosta på dagis igår tänkte jag att det är lika bra hon är hemma idag då jag ändå är hemma, men det ångrade jag ju nästan senare. Så väldigt hostig tycker jag ändå inte att hon är nu (fått hostmedicon sen igår) och gud sicken energi hon haft, minst det femdubbla mot  min, och jag som helst bara velat sova har inte direkt kunnat göra det. Henrik är ju numera på praktik fulla arbetsveckan... Surt att få alla mina tre (korta) arbetspass avbokade, då jag inte hade så många timmar denna vecka, men det hade förstås inte varit så bra o gå där o snora. Nästäppa, feberliknande huvudvärk, trötthet o rinnande ögon plus näsa. Jag brukar ju förvisso inte va sjuk så länge så jag hoppas att så blir fallet även denna gång. jaja, nu är dagen snart slut, och det blir att hoppa ner i den efterlängtade sängen!

4års-firande!

Jisses vad trött man kan vara emellanåt...inte gjort många knop på denna lediga dag! Men det kanske man inte måste heller.

I helgen har vi firat. och inte vilken 4-åring som helst. utan nämligen OSS. du och jag som varit ett VI i fyra år i lördags. Tänka sig vad tiden springer. Vi åt god mat hemma på kvällen, för att sen vänta in söndagen då vi skulle till Övik o se Jerry Williams på Fjällräven center. Enya stannade hemma och huserade med mormor och Per, och jag och Henrik fick åka iväg själva. Mycket värt! Efter att ha stannat till en stund hos Vincent o Timea, o lämnat paket till förstnämnde som blir 7år imorgon(!) - åkte vi till Matkompaniet och åt en god 2-rätters middag. Kärt återseende, då det blev några besök där under hampnäs-tiden då vi bodde i Själevad. Sen åkte vi då till Arenan (även det kärt återseende), för att se 3 timmar Jerka (som henrik fick i födelsedagspresent i september). och SÅN himla bra show det var! över förväntan. Jag hade visst trott att det skulle vara bra, men detta var VÄLDIGT bra. gubben på 70+ rockade verkligen, varvat med historier från hans liv (på den karaktäristiska stockholmskan!), skratt och en hel del andra låtar, dans o musik från övriga ensemblen. Bra uppbyggd show, och verkligen en toppenkväll. Detta kommer vi leva länge på :-)
får bli ett foto från vår dotters dop! - då det knappt existerar nått nyare foto på bara oss två, utan trollet inkluderat ;-) puss på oss!

Ledig dag hos frissan!

De 11 jobbdagarna gick ju väldans bra får jag säga, i och med att de flesta bara var halvdagar (eller iaf inte fulldagar) så blev det ju inte så betungande. nästan så det känns konstigt att vara ledig en hel dag nu (tre tillome!).  
Bokade en tid hos frissan efter att jag lämnat enya på dagis imorse. Kunde inte ignorera trasslet på huvudet längre (skulle egentligen behöva gå varannan månad istället för två ggr/år!) så det blev lite kortare. Skönt! Och det här med att "världen är liten" är ju alltid lika fascinerande .. Frissan var från resele, och visade sog va kusin med en tjej jag jobbade med på torpsro när vi bodde i fränsta. Av alla liksom. Se där ;-)
 
Dåliga (glada?!) mobilbilder på före/efter klippning, vet int om det framkommer, men det försvann en bra bit ruffs !

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0