Drakborgen

Idag var första dagen - av typ.. Fyra? - som jag o henrik är lediga båda två hela dagen, så vi passade på att hitta på nått. Blev utflykt till drakborgen (lekland) i birsta. O enya stormtrivdes, så mycket spring i benen. Rutschkanor hujedamej vad kul! Och att styra runt på en dockvagn var ju kul det med ;)
 
mobilfoton!
(enya var så söt o blundade hårt när de åktes nerför rutschkanorna, men så fort hon kommit ner o på fötter igen var det "MERA!" (åka igen) såklart)

midsommarhelgen

Denna midsommarhelg var då fullproppad med jobb för min del, från lunchtid fredag till middag på söndag. Då jag knappt skulle sett mina två familjemedlemmar på hela helgen (förutom sovandes då), tyckte jag att dem kunde ta en pappaEnya-helg istället och åka till gammelfarmor i Malung så att hon slapp sitta själv. Sagt och gjort. Lite ovant, men inga konstigheter. mammaEnya-dagar blir det gott om framöver ändå. Dock ser jag fram emot Augusti, då även jag får följa med till fina Dalarna, och vi tar en lite längre semestertripp hela familjen.
 
 
All min vakna tid (i stort sett) som ju spenderats på jobbet har gått väldigt bra. Tyckte att det skulle bli lite läskigt nu att jobba "på riktigt", innebärande att ha medicin-delegering och alltså ansvara för att de boende får rätt medicin på rätt tid, men det har då inte visat sig vara nå svårt. Änsålänge iallafall. Vissa av de dementa kan ju konsten att tjata hål i huvudet på en, men det kan även bli väldigt roande diskussioner, så även om dagarna är sega känns det inte bli några problem att arbeta med detta i sommar. Att dessutom bara ha 95 m till arbetet är ju en sån lyx så det finns inte. 
Innan mina älsklingar åkte igår hann vi iallafall med midsommarfoto. På torsdagkväll gick jag o Enya promenad för att plocka blommor. Jag plockade en hel massa, som jag gjorde en krans av på midsommarmorgonen. Enya plockade mest grus. Kransen sen, tyckte hon ju såklart att den var för läskig att ha på huvudet, så den fick jag ha. o klänningen hennes hade jag då jag var liten.
 

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0