En ledig helg tillsammans

Helgen kunde inte blivit mycket finare. En massa mys och sol och skratt på vår (typ) enda gemensamt lediga helg i sommar!

I lördags tog vi en promenad till affären o fortsatte sen till en stor lekpark. Väl där råkade Sara gå förbi med barnen precis samtidigt, så vi blev kvar en bra stund innan vi gick hem för lunch, och Sara o Tuva sen kom förbi hos oss. En stund senare kom Rasmus, och vid fem kom sedan hans föräldrar med tåget för att hälsa på honom över helgen, så vi hade gjort middag. Det var en väldigt trevlig stund, och vi fick även en del söta små presenter. När enya sedan skulle gå o sova åkte dem vidare o vi påbörjade en filmkväll.
mobilbilder från lekparken
 
Igår packade vi in oss i bilen o åkte till sundsvall. En snabbis på birsta (är rena motionspasset att släppa lös en enya på ikea. Springa springa springa, o inte hinner man kolla på nått heller...) sedan for vi upp till stadsparken på norra berget. Enyasov i vagnen en stund o vi strosade omkring i värmen o tittade på gamla vackra byggnader. Därefter åkte vi till himlabadet, vårt huvudmål. Och det var väldigt mysigt även där. Gillar nog paradisbadet bättre, men nu har vi iaf utforskat hur där är. Enya älskade att busa i vattnet men var rätt trött efter ca två timmar, så då började vi bege oss hemåt igen. Efter maten sen åkte vi till sara o barnen en sväng igen, och sen blev det filmkväll hemma igen när enya somnat. 
Mobilbilder - utsikt över sundsvall, samt klappa get på norra berget
 
myshelg deluxe med mina älsklingar, det här behövde vi

Att njuta! (egentid)

Idag har vi båda jobbat fram till lunch. Därefter tog henrik med sig enya ut på vift i några timmar, och jag har fått massa egentid i vackraste (varmaste) vädret. Så skönt att bara ansvara för sig själv en stund.
Mobilfoton!
 
Gick först en promenad ner på stan (ca 6km tur o retur) där jag strosade omkring o kikade. Köpte glass på hemvägen o badade fötterna i havet. smakade färska hallon vid promenadvägen här hemma och satte mig sen ute på baksidan med min goda bibliotekslånade bok! njutning På hög nivå!

Men nu ska jag sluta lata mej och börja med den hemmagjorda pizzan vi ska äta när resten av familjen kommit hem. För att påbörja vår lediga helg!

Härliga jobbdagar

Just nu känns allt så bra. Det känns som en lyx att både jag o henrik har ett jobb att gå till (och det är det ju också)... Även om vi inte har så mycket ledig tid tillsammans just nu så känns det ändå väldigt bra. Äntligen en sysselsättning o äntligen lite inkomst! Att jag sen trivs så bra på jobbet och bara har några meters promenadavstånd dit .. Kunde inte ha det bättre säger jag. Det tråkiga är ju att det snart är slut!! Nog för att man hoppas på att få fortsätta som vikarie men det kommer ju ändå knappast bli närapå heltid som det varit nu. Åter igen tillbaka till det ändlösa jobbaökandet blir det då sedan. Men just nu värderar jag nuets känsla av att vara tillfreds. Morgondagens bekymmer får man ta då..

Enya är så duktig på sommardagiset också. Trots att det ibland inte varit så kul för henne då det varit nya vikarier som hon aldrig sett som enda personal... Det är tur att det bara är några dagar. Förra helgen såg vi knappt till henne alls då först mormor o per kom o barnvaktade, o sedan morfar medan vi jobbade hela helgen. Det hade gått så bra så, och det var ju verkligen guld värt för alla inblandade!

Men till helgen har vi vår andra o sista lediga helg tillsamans under dessa sommarveckor, så då ska vi passa på att hitta på nått var det tänkt. Kanske det blir himlabadet i sundsvall ?

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0