sooolig syskonhelg

jahaddå, solen höll verkligen i sig hela långa veckan.
jag tror faktiskt vi fått liiite färg.

lekparkshäng o annat bus
när storebrorsan o storesyrran var på besök
och det är ju obeskrivligt vad "snabbt" det plötsligt går att hämta/lämna
nu har vi "bara" 42 mil att åka på en helg ist för tidigare 88!!

ska hon bli så stor att hon börjar på dagis?

och dagarna fortsätter att vara soliga o underbara.

idag har vi haft rena rama sommarvärmen. tänkte börja denna dagen INNE lite lugnt till omväxling från tidigare dagar i veckan då vi varit ute redan vid 9-10, och det blitt 14000 steg om dagen(det känns i benen!). Eventuellt kanske få snylta åt mig en liten powernap vid enyas förmiddagsvila kanske, då man haft lite sömnbrist senaste tiden eftersom att enya valt att göra morgon vid 5-halv6 varje dag tänkte jag. Så sov hon bara 40min. Snopet. Men vi fick iaf senare lite ärenden uträttade innan vi mötte upp Mia för promenad efter lunch. Vi gick längs stranden, och det var hur härligt som helst. Lukten av hav, och varma vindar. idag blev det barbent för första gången iår! ser fram emot att förhoppningsvis inte avlida av värmen detta året utan bara njuta av den - förra året när man var gravid var man ju ständigt varm o svettig även när det var kallt så.... När vi kom in igen hade vi förövrigt lyckats skrapa ihop över 10 000 steg ändå trots att jag tyckte vi bara gick en liten sväng. Skönt! (ja, det är himla praktiskt med den återfunna nyupplivade stegräknaren)

Igårkväll blev det en snabb sväng till Sundsvall då Henrik hade ärende på en jaktaffär. Stannade till i Birsta på hemvägen o gick in på kappahl där vi hade presentkort, för att framförallt köpa en sommarhatt till Enya. Hatten hittad, och även lite annat - så fick hon lite nytt för en gångs skull. Hon blev även med solglasögon igår Enya, så hon besväras av denna lysande himlalampa och förstås behöver skydda sina ögon. Inte minsta brydd blev hon av att plötsligt skåda världen genom ett mörkare filter, utan gled runt i vagnen som den lilla cooling hon är.

Tidigare igår var jag o Enya även på studiebesök på ett nytt föräldrakooperativ, då det vi fastnat för tidigare tyvärr ska slå igen! Detta verkade också väldigt lovande, så vi får ta oss en funderare o se var vi hamnar. När barnen på förskolan fick se Enya trodde de att det var prinsessan Estelle som var på besök ;) Jag kan inte förstå att det ska börjas på dagis snart också... Visserligen är det ju ett tag kvar, men jag har ändå svårt att nånsin föreställa mig att hon ska bli så stor! Även att hon en dag kommer att krypa omkring och senare stå, stappla, gå och springa. Verkligen märkligt.


lilltrollet

oj vilken långrandig dagboksuppdatering detta blev då. Men så får det bli. Imorron ska vi hämta barnen, så det blir en helg full av bus och stoj att se fram emot.

det här med att ta nallekort börjar bli en utmaning!

konstaterar när vi kollar igenom de senaste fotona tagna här hemma att det här med "nalle-kort" inte är det lättaste längre... jag som hade tänkt fortsätta med det tills Enya blir ett år. det är redan väldigt kruxigt!! man får vara väldigt snabb för att lyckas få ett kort på Enya bredvid nallen, innan det spårar ur som nedan...
det fanns ju en tid när hon låg stilla där bredvid nallen
så att man kunde ta en miljon kort om man så ville...


men den tiden är tydligt förbi! ca 33veckor förbi!

jag har förövrigt haft ännu en fantastisk heldag ute i solen med min underbaraste dotter.
(sånär som en stund på öppna förskolan, och en liten påhälsning på henriks jobb)
kameran blev dock kvarglömd hemma idag med.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0