tjejhelg.

Blåbärsmuffinsbak, och utflykt me matsäck till ishockeyrinken för skridskoåkning och mys. Lägg till en fika på Birsta, pizzakäk i Ljungaverk, simning i badkaret för två småtjejer, och det var vad vi hann med ungefär. Väldigt mysig helg, trots att det saknades en storebror. (Men ALDRIG har väl en Mea varit så glad o lugn o lätthanterlig? Kanske var precis vad som behövdes!)


På tillbakavägen från Övik sen, stannade vi till i Härnösand för en kaffe hos Therese, Johan och lilla Alva. Hux flux blev vi bjudna på middag också, och vi började nog inte åka hemmåt förrän klockan var närmare halv8. Otroligt trevligt. Och Enya fick låna Alvas hoppgunga en sväng, det var en riktig höjdare det! Tack och bock :)
fick några fina bilder avTherese :)

(och nu är det mycket i rullning på en gång... för att nämna något så kanske vi rent av blir härnösandsbor inom en relativ snar framtid? mycket att klura på i dagarna. och till råga på det har jag plötsligt tappat bort rösten. jag tar en kopp te med honung och filar lite på dopinbjudningarna så länge. på onsdag kommer lisa för att stanna 5nätter. det blir trevligt.)

dop-planering och babysång

Nu har föräldrarna äntligen tagit sig i kragen och bokat både präst o kyrka. För dop. I slutet av april. Fast tanken har ju alltid varit att ha ett vårdop, då det ju är lite trevligare o mysigare o (förhoppningsvis) varmare o finare. Att Enya sen råkar vara 7månader då, får väl vara. Lite trixigare att hitta klänning bara, men annars så ;) Idag ska det slipas på inbjudningskort.

Precis hemkommen från mysoysträff med babysång är vi också. Promenixade dit i -15.C, friskt och vackert! Enya startade med att agera kräk-fontän. När det sen väl lugnat sig, kunde hon med stora ögon följa med i sångerna o rörelserna (med blicken). Som förra gången så var det ju åååå-sååå-mycket att titta på. Så hon slocknade i famnen på mig efter 1,5h. Därför gick vi hem lite tidigare.

På fredag åker vi sen till övik igen o hämtar två storasyskon. Känns som en evighet sen man såg dem, fast att det bara var en månad sen, som vanligt. På lördag ska vi nog åka ut till Sättna, där dragracingen brukar hålla till. Va nått gratis happening, skotershow eller något åt det hållet, o grejer.


enyan ligger på mage o tränar nacken. med lite kräk i mungipan...

Men först är det dags för mamman att ta sig i kragen lite, angående sitt studerande också - när sambon varit snäll och fixat ett giltigt photoshop (som tydligen är mer eller mindre krav i kursen, trots att det inte stod med på "kravlistan" över vad man behöver inhandla/innehava för att kunna läsa den... Suck?).

enya o pappa

Tänk att pappa han är så bra han.
Ögonen bara lyser ur lilla skrutt,
och leendet är sällan långt borta.
Dessutom har hon börjat härma honom.
Varför? För att det är hennes PAPPA såklart.

Idag vände sur-läppen och tokgrinet,
och blev till kikskratt på en halv minut kanske(?),
då pappa började sjunga på "electropop"... ;)

Han är allt bra tokig, den där pappan.
Men han är lite av en idol.

kärlek på er

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0