ett tidigt god-jul!

inte en endaste liten tår har trillat, vid lämningarna på dagis den här veckan. det var antagligen roligt att komma tillbaka, efter att ha varit hemma förra veckan med halsfluss, tyckte enya! himla skönt.
 
imorgon packar vi in oss i bilen igen trots att vi bestämde förra året att vi inte skulle stressa nått den här julen, för att åka på julresa i sisådär en två veckor, malung-norge-junsele-övik-hem. vi hoppas på mys, fint väder, o glada miner! därför säger vi ett tidigt god-jul här, (från världens sötaste lilla tomtenissa)
 
 
 
snöflingor och PEPPARKAKOR!

några ord

Så skönt det är när bloggen inte längre känns som ett måste. Riktigt ordentligt också.
 
Plötsligt var vi redan inne i December. Femton minus utanför fönstret pang boom. Jag vet inte riktigt om jag gillar't. Jag har blivit mer o mer allergisk mot vintern...
 
Igår var det skyltsöndag i stan. Mysigt.
 
Och även om inhoppen inte är så många, och inte så ofta så måste jag ju ändå notera att jag var på tre olika arbetsplatser under loppet av en vecka(!) förra veckan. Hemtjänst, Dagis, och så underbara Mormor Hilmas café. Plus då min otroligt roliga och utvecklande skrivarkurs. Ja, allt faller nog på plats så småningom.
 
Vårat lilltroll är gosigare än nånsin, och går snart helt själv. Hon har kommit tillrätta där på dagis nu - även om det fortfarande är ledsna miner när man går därifrån. Fått in bättre rutiner här hemma också tack vare dagis. Fick en del söta foton därifrån häromveckan. Föräldramöte var det också. Vojne vojne, vilka vuxenpoäng man plockar...
 
Enya i knät på fröken Tarja.
 
Och vad ville vi med det här inlägget då? Vet inte. En liten update. Veckorna rinner iväg, och snart är det jul... Våran firas i Norge i år. Spännande.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0