nedräkning

Ja, så var nästan denna onsdag till ända också.

Jag och Enya är i Fränsta för typ sista gången. Känns helkonstigt. Lite vemodigt. Men nu börjar ett nytt spännande kapitel, som vi förstås valt helt själva. Om några dagar är vi plötsligt Härnösandsbor.

Försökte under dagarna i Härnösand att börja bringa lite reda i kaoset därborta. Försöker nu att städa ihop och packa ner det sista i kaoset här :P Bakat lite till dopet också, och busat med lillan.

Imorgonkväll kommer Henrik med barnen och en Rasmus. På fredag kommer sen Henriks mamma, Henriks bror osså Moa. Och alla ska vi försöka husera i detta ekande tomma hus i något dygn. Haha. Det ska ju verkligen vara vi till att planera det hela så bra... Men finns det hjärterum så!

På söndag vinkar vi sen hejdå :S har bara en visit kvar hit sen och det är för städning nån gång under kommande månad. weird. jaja.

första flyttlasset idag då.

Ja, dagarna springer förbi trots att det egentligen inte händer alltför mycket.

I torsdags fick jag o Enya besök av pappa, som stannade till fredan. Mysigt med lite kvalitetstid med morfar tyckte vi. Det tackar vi för. På fredagkväll kom sen älskade sambon hem efter att ha varit veckan i härnösand som vanligt, och det blev familje mys för hela slanten. Igår åkte vi sen till Borgsjö kyrkan o tittade lite så att vi inte är helt bortkomna nästa helg, då vi ska ha dop på platsen. Sen blev det lite flyttlastande på släpvagnen med lite hjälp från snälla Erik, som vi sen bjöd på mat. Idag blir det så att rulla iväg till härnösand med detta första lass - men på vägen stannar vi till i birsta en sväng också.

Ja, jag har inte riktigt hunnit med. Men om en vecka lite drygt är vi Härnösandsbor på riktigt, efter 1,5 år i Fränsta. 9 månader på visslandsgatan och 9 månader på Ekgränd. (Nu hoppas vi att det inte blir flytt på ett bra tag!). Glesbygdsnördar som vi är kommer vi nog att sakna det lilla samhället, och kanske ha lite svårt med stadslivet till en början - men vi vänjer oss nog! det är ju för- och nackdelar med allt. Ska bli så skönt när allt är klart, och vi kan börja leva vanligt vardagsliv igen. Såklart har det varit lite påfrestande att inte kunna bo tillsammans hela familjen under den senaste månaden, men det har nog varit lite  nyttigt också.


vår lilla radhusidyll .. snart ett minne blott!

lilla skatt,

lilla skruttis,
det är en sån ära att få vara en del av ditt liv.
se dina framsteg varje dag.

dela alla dina stunder.
glada som ledsna som arga som skrattiga.
hungriga o trötta o förvånade o rädda.
gosiga o fokucerade o uttråkade o mysiga.


(och nuförtiden är det många fokucerade stunder, då uppmärkssamheten
är riktad till max åt någon liten millimeter hon hakat upp sig på)

jag är lyckligt lottad.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0