ledig..

idag är jag ledig hela dagen, efter 6 dagars jobb. känns rätt skönt, jag behöver vila lite. nog för att det är väldigt roligt med 5-kamper, spökvind, och att träffa folk hela dagarna. de vuxna blir som barn igen, och barnen vill aldrig gå hem ;) tro jag det. har älskat bodaborg från första gången jag besökte det, och nu får jag förmånen att jobba där - inte hade jag en aning om att det skulle bli så när jag var 10år. alla som inte hittat dit, borde hursomhelst boka in en tripp snarast. ligger dessutom helt underbart vackert, och byggnaderna andas historia. så, nu har jag gett det lite välförtjänt reklam. mer info på http://bodaborg.se/torpshammar :)

tvättat och städat en del idag. har även funderingar på att baka (men då jag tycker att jag äter alldeles för mkt sötsaker som det är redan, kanske jag borde försöka låta bli?). kikar annars runt på nätet för att fullborda planeringen av stockholmstrippen nästa vecka - blir ju antagligen den enda lilla semester vi får. men den ses fram emot! jag lurar på om det kanske lönar sig att köpa "stockholmskortet", där man både får fri entré till massor av sevärdheter + obegränsat åkande med lokaltrafiken...

utflykt och junseletripp.

i söndags hade vi mysigaste dagen med fint väder, fika, och (försök till) fiske
blev inga napp, men de gjorde inte så mkt. njöt av tillvaron istället. och försökte fota lite!
jag var ett troll dagen till ära. orka borsta håret för att sätta sig i skogen?

          
dagarna i junsele var välbehövliga, och fullspäckade som vanligt.
eftersom att jag värderar fikaträffar rätt högt blev det ett antal sådana
med lindamarie, ola&liv, samt regina (o lilla jonny). trevligt! tack!

därefter blev ett antal fyrfotingar fotograferade. som vanligt.
dessa faschinerande djur.

   
   

på hemvägen avverkade jag sedan första av sex jobb-pass på raken.
idag ska jag ensam hålla i två gårdskamper för skolklasser. lite nervös.
men de blir nog bra

möra ben.

Gårdagens jobb-pass på dryga 12timmar KÄNNS i benen idag vill jag säga. Hade stegräknaren på mig på Boda, och det var över 10 000 steg när jag kom hem. Visserligen tydligen det man "ska" gå på en dag - men för mig var det då en hel del. Och att jag knappt hann sitta en minut gjorde väl sitt också. Så en benmassage hade ju inte varit helt fel! ;) men det får nog bli efter dagens pass isåfall - som bara blir ett par timmar nu på eftermiddagen. ROLIGT är det ju iallafall. Igår höll vi i ett antal gårdskamper och "spökvindar". besök!

Varit på möte på Torpsro också, äldreboendet i huset bredvid oss. Verkar väldigt trevligt, och schemat helt okej. Så det blir nog bra det med. Härligt med lite variation. Bygga på erfarenheterna lite, och träffa nytt folk :) Rätt skönt att arbetet bara ligger en liten gräsmatta bort, de dagar man börjar 7 på morgonen :P

Imorgon är både jag och Henrik lediga. Är vädret fint blir det nog nån utflykt av någe slag. Sen åker jag till Junsele med omnejd en dag eller två.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0