TYST I LÄGENHETEN

Blöjbyten, grinanden, tröstanden, pussanden, gå upp mitt i natten och göra välling, syskonbråkande, samtal och reflekteranden utifrån små barns perspektiv, en hel del bus och stoj, och barnfötter som springer omkring. Jaa, efter en helg med barnen i fokus blir det alltid väldans tomt när de inte längre är här! ( trots att sömnen förstås kan bli lite lidande dessa dygn...särskilt när man har 3 olika snarkningar omkring sig i samma rum och ska försöka somna :P ) Men nu är det tyst i lägenheten. Vääääldans tyst :/

  
 
(Mea har en förkärlek till att måla (5min iaf),
och att gömma sig under bordet!)

Och ja, jag blev rödhårig i torsdags. Återigen. Känns fräscht att göra nån förändring till sitt yttre nån endaste gång.

Vidare har jag nu avverkat en av två vik-dagar på Bullerbyn igen, hastigt och lustigt. Det är sjukt sega dagar där måste jag ju medge...men klirr i kassan väger ju förstås upp det hela - man är ju skyldig att tacka ja när det för en gångs skull erbjuds!! (så det är förbjudet att klaga, jag vet) o På torsdag ska jag på möte på SJ, vad det leder till får vi väl se! Såhär på kvällskvisten förgyller ett missat Solsidan-avsnitt min värld, via tv4play :)

FOTO-REGN

Efter att ha varit på en tripp till junsele måndag-tisdag (vilket jag inte är så ofta) grämde det mig förstås att batteriet till kameran dog lagom till att jag kom på plats. Men de fyrbenta (och tvåbenta) varelser hemmahörande på stället, får vackert agera modeller vid nästa besök istället helt enkelt. NU har jag iaf åter laddat batteriet, och tömt en hög med bilder i datan inför kommande barnhelg. Därav detta random-fotoregn:

   
   
   
   
Tackar Ola ( http://naturengermigro.blogg.se/2011/january/lankfest.html ) för fotokomplimangen också!

Har ännu inte återinstallerat mitt redigeringsprogram, därav så mörka o tråkiga färger. Men hämtat skivan i Junsele nu, så det ska snart bli ändring på. [ Denna skiva är då alltså redigeringsprogrammet till min pentax-kamera från 2004...men jag tycker den är så bra helt enkelt, så jag fortsätter med den! ]

Till detta har jag trots blanka onsdan avnjutit en Riesen - det är ju så sjukt gott! Nu ska jag äntligen baka chokladbollar också, vilket jag säkert tänkt i 2 veckor snart. Lånar reccept hos duktiga rebecka http://halv8hosmig.blogspot.com/2010/09/chokladbollar.html (där jag förra veckan lånade kladdkakerecceptet också). Ja, jag har en fling med all typ av choklad för tillfället, nyupptäckt så att säga. Jag vet att min söta Lisa som strax drar till Thailand skulle förstå mig! ;)

 
Åsså lite kärlek på slutet,
Puss!

GÖTT

Till middag experimenterades det först ihop en fetaostlasagne (Ja, som man hör så kunde det ju helt enkelt inte misslyckas - lasagne är gott, fetaost är gott) som blev utmärkt om jag får säga det själv. Efter en promenad i den välbehagliga nollgradiga världen, med en käraste och en fullmåne, tog jag nu lite rester av chokladkakan till gårdagens namnsdagsbarn - med tillhörande gräddklick och tinade blåbär/hallon som efterrätt. Jag säger bara: njutning! GÖTT!!

och Dagens tänkvärda: När bilen hade frostat igen mer än vad jag väntat mig, vilket ledde till att det tog längre tid att skrapa rutor (lägg till knäcka av skraparplattan), var jag lite sen till dagens Ånge-möte. Hamnar sen förstås bakom jag tror dagens segaste bilförare. Bara för att jag hade bråttom då. Och jag blir mer och mer irriterad ju mer minuterna tickar iväg förstås. Nästan framme i Ånge har det precis skett en trafikolycka får vi sedan se. Ambulans o polis o allihopa på plats. JA-om jag hade åkt tidigare kanske jag blivit inblandad i olyckan, vad vet man? Tilläggas ska ju sen att jag med mina 3 minuter över utsatt tid, inte alls var sen, när våra handledare inte ens kommit, då jag kom in i lokalen....! "Jag är alltid på precis den plats där det är meningen att precis jag ska vara precis just då"

och en blogg jag ramlat in på ett tag nu som ju såklart är lite spektakulär (som Hampnäs-Bengt skulle uttryckt det) är då http://micahs.se/ tjejen är 15 år, och blev mamma för 2 månader sen. Dessa intressanta livsöden! Var tvungen att dela med mig av den.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0