LÄGESRAPPORT,

Jamen ja. Då var vi redan framme vid februaris sista lördag också. Vojne vojne säger jag.
Mea är precis nattad och Vincent spelar lite tvspel i väntan på sin tur att sova!

Idag kom Pappsen förbi en sväng på lunch o kaffe, det var uppskattat :)

Vidare har det varit lek och bus och grin och skratt med två små barn, (och ett större barn :P)...
Vi drog ungarna på pulkor bort till skolan, där det finns stooora snöhögar. Fika i ryggsäcken var med också.
O imorgon åker vi tur och retur till Övik för att lämna tillbaka di små, 44mils vända...Man vänjer sig.Och dethära jobbet (som jag iallafall har kvar måndag ut...?) ger mig huvudvärk stundvis måste ju erkännas.
Men det är ett jobb. Så tills nått annat dyker upp så får det så lov att gå.

Nästa helg blir det iaf några dagars break med roadtrip till Malung, och vidare till Norge. Kul ska det bli.

Over and Out.

DET RULLAR VIDARE

Ja. Det går väl framåt. Sakta men säkert. Väldigt sakta faktiskt. Men så är det väl.

Det teoretiska provet blev vi alla godkända på. Och idag har vi då fortsatt med att själva ta emot kundsamtal (och fått ha en medlyssnare brevid sig som kunnat hjälpa och peka när man behövt). Imorron ska vi sitta själva. Och då börjar mitt pass också först klockan 15, för att jag sedan ska sluta vid 21.30. Spännande. Visst att man känner sig segast i världen och som att ett samtal tar 100år att genomföra. Men det är väl så i början. Klar förbättring efter denna dagen iaf. Och klart mer motiverad. Lite iaf.

Vidare försöker vi la byta bil, projekt som kan va lite klurigt. Får la ser vart det slutar. Men vi behöver nått större...

Imorron är det Noliamässa i Svall också (där jag var med Hampnäs o kikade Dileva m.m. förra året). TYVÄRR får ja väl säga över att jag inte kan åka dit. iår är det ju dock inte Dileva som ska föreläsa utan Blondinbella, men hade ju fått träffa Hampnäsare (Mia bland annat :) och kära gamla BENGT vår orginella idrottslärare. Jaja. Henrik får träffa honom åt mig istället. Och förhoppningsvis har man tid att svänga förbi hampnäs nån gång senare istället, under den tid av läsåret som är kvar. Till helgen vankas det tydligen återträff för en del av förra årets elever, då nuvarande elever har sin stora teateruppsättning vad jag förstår. Lite småtråkigt att man missar. Mänmän. Man är alltid på rätt plats - glöm inte! :) Till helgen kommer förövrigt de små kottarna hit igen.

För en vecka sen var det alla hjärtans dag också (veckorna flyger fram). När jag kom hem efter en sjukt intensiv första dag väntade mig 2 blombuketter och ett meddelande skrivet av geléhjärtan. Sedan blev det middag med käresta på bykrogen. Namnam. Det var uppskattat. var tvungen att nämna det Bara.

SJ HELA VECKAN...

Väldigt intensiv vecka kan man ju säga. Intressant också förstås. Men fort har den gått! Jag och 11andra tragglar på och försöker lära oss bokningssystem, regler, försäljningsteknik och kundbemötande, för att tydligen sitta som klara säljare redan på måndag! hahha. EVENTUELLT får nog arbetsledarna tänka om lite. Det är helt enkelt sjukt mycket att lära sig - vi kommer nog inte hinna... Speciellt informationssökning, och alla tusen detaljer i bokningssystemen tar tid!

Så mycket man kan boka, och göra, och ringa om till SJ hade då jag ingen aning om. Om man ska boka en konsertbiljett är ju inte SJ den första man tänker på att ringa till exempelvis? Där kan man tänka om. Ring Ring! ;)

Nej men det går väl framåt. Sakta men säkert.

Imorgonförmiddag har jag prov på en hel del vi gått igenom under veckan, och jag antar att mitt öde bestäms efter detta. På eftermiddagen ska vi sedan få sitta som medlyssnare igen, när andra säljare har en kund i örat (vilket vi hittills bara fått gjort 2h, och det är ju det man verkligen lär sig på), så det blir uppskattat. Men spännande är det ju, om man försöker glömma bort pressen och kraven vi har på oss.

Och hallelujah vad underbart det kommer att få bli med helg sen.

Jaja, plugga var det.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0